Kruidvat Blog

Samen thuis zijn is de ultieme relatietest: zo hou je het leuk

Header_Durex - Samen thuis zijn is de ultieme relatietest zo hou je het leuk

5 tips om het samen gezellig te houden

De coronacrisis kan voor jullie relatie een flinke test zijn. Je werkt misschien nog steeds wel (deels) samen thuis en ook in het weekend staat je sociale leven op een wat lager pitje. Dit kan jullie relatie onder druk zetten. Om jullie te helpen hebben we hier vijf tips verzameld waarmee je het samen leuk houdt.

Tip 1 – Geef elkaar af en toe wat ruimte

We beginnen direct maar met de belangrijkste tip. Want ook al ben je veel samen, het is nog steeds belangrijk om elkaar de ruimte te geven. Je hoeft niet de hele dag alles samen te doen. Samen aan de keukentafel werken klinkt gezellig, maar leidt ook tot irritaties. Creëer daarom ook een andere werkplek in huis zodat jullie af en toe even wat afstand kunnen nemen.

Blijf respectvol met elkaar omgaan en geef je partner de ruimte om zichzelf te zijn. Staat je partner liever een uurtje later op en werkt dan iets langer door? Geen probleem. Wil je partner liever niet te veel gestoord wordt als hij of zij een deadline heeft? Laat hem of haar dan met rust. Door elkaar de ruimte te geven hou je het samen vol.

Tip 2 – Maak een to-do-lijstje met klussen in huis

Moet die zolderkamer al jaren opgeknapt worden en kunnen de kozijnen wel een likje verf gebruiken? Gebruik de extra tijd die jullie hebben om die klusjes op te pakken. Hebben jullie samen ook projecten in huis die jullie graag aan willen pakken? Schrijf deze dan op. Bespreek wat het belangrijkst is en wie wat gaat doen. Sommige klussen kun je beter samen oppakken, maar misschien is het ook leuk om elk je eigen projectje te hebben.

Tip 3 – Ga samen sporten of een rondje lopen

Bewegen is belangrijk. En hoe leuk is het om dat samen te doen? Plan samen een aantal momenten in om te sporten. Ga naar de sportschool of doe samen een work-out thuis. Online zijn er genoeg te vinden, zoals deze complete thuiswork-out.

Zijn jullie wat minder sportief? Ga dan regelmatig even samen een rondje lopen. Als je het geluk hebt en vlakbij het bos of strand woont, is dat natuurlijk helemaal heerlijk. Op deze manier ben je er samen even uit. Dat zal jullie goed doen.

Tip 4 – Plan een thuisdate

In een relatie is het belangrijk regelmatig quality time samen in te plannen. Ga een avondje naar de bioscoop of een dagje naar de dierentuin. Blijf je liever thuis? Spreek dan af dat jullie een avondje gaan daten. Kleed je allebei op je allermooist aan en bestel een heerlijke maaltijd bij één van de restaurants uit je buurt. Er zijn er genoeg die uitgebreide diners aanbieden.

Sfeerbeeld_round_Durex - Samen thuis zijn is de ultieme relatietest zo hou je het leuk

Tip 5 – Neem de tijd voor seks en experimenteer

Nu jullie meer tijd samen hebben, is dit ook de kans om in de slaapkamer meer tijd voor elkaar te nemen. Bestel een nieuw lingeriesetje, steek wat kaarsjes aan en bouw de spanning zo langzaam op. Verwen je partner eerst met een intieme massage waarna je langzaam verder gaat. Onze tip: deze 2-in-1 massagegel van Durex is perfect voor opwindende massages die tot een happy end kunnen leiden.

Wil je het nog wat spannender maken? Experimenteer dan met seksspeeltjes. In onze webshop bestel je heel eenvoudig onze Love Toys en speeltjes van Durex. Probeer bijvoorbeeld de Durex Play Pleasure Ring. Hiermee beleven jullie allebei de seks intenser.

Ben jij benieuwd naar ons hele assortiment met seksspeeltjest? Ga dan snel naar de webshop!

close

Previous Article

Thuiswerkblessures: zo voorkom je nek- en rug...
close

Next Article

Corona vs. hooikoorts, dit zijn de verschille...