Kruidvat Blog

Maak je liefdesleven spannender

Durex

Van intieme massage naar happy end

Een sensuele massage komt in alle fases van een relatie van pas. Met een hoofd- en voetmassage laat je je partner ontspannen. Intiemere strelingen zijn perfect om elkaar daarna op te winden. Hier lees je hoe je partner verwent. Misschien volgt er dan een happy end?

Zo geef je een sensuele massage

Met deze stappen geef jij je partner een heerlijke massage. Maak de massage nog beter en gebruik een massagegel van Durex.

  1. Begin met een romantische sfeer. Steek een paar kaarsen aan en zorg dat de ruimte een behaaglijke temperatuur heeft.
  2. Oefen tijdens de massage niet te veel druk uit op de botten maar focus op de rug-, dij- en bilspieren. Begin voorzichtig, streel en maak cirkelbewegingen met je vingertoppen. Stuit je op een gespannen zone? Neem dan de tijd om die losser te maken.
  3. Hoe beter je het lichaam kent, hoe beter je massage is. Kijk daarom eens naar waar de mannelijke of vrouwelijke erogene zones zich bevinden. Dan begrijp je beter hoe je je partner op een fijne manier streelt.

Neemt je massage een wat intiemere wending? De 2-in-1 massagegels van Durex zijn ideaal voor een spannende massage, omdat ze naast massagegel ook gebruikt kunnen worden als glijmiddel. Omdat de gels geen olie bevatten, tasten ze het materiaal van het condoom niet aan.

Extra spanning

Durex Play glijmiddelen brengen extra spanning in de slaapkamer. Ze zijn ideaal voor orale, vaginale en anale seks. Glijmiddel maakt bijna alle seksuele handelingen veel prettiger, zowel voor mannen als voor vrouwen. De voordelen:

  • Glijmiddel zorgt ervoor dat alles soepeler verloopt door het vochtgehalte op peil te houden. Wanneer alles gevoelig begint te worden is het dus een goed idee om glijmiddel aan te brengen.
  • Glijmiddel kan een warme of koude sensatie toevoegen. Je voelt dingen die je nog nooit eerder hebt gevoeld en beleeft samen een heel ander niveau van plezier.
  • Je mond gebruiken om iemand te verwennen heeft misschien niet je voorkeur, maar glijmiddel met een smaakje kan hierbij helpen.
  • Door glijmiddel met een lekker smaakje wordt orale seks prettiger.

Nog wat extra pit?

Seks kan af en toe wat extra pit gebruiken. Seksspeeltjes brengen wat meer spanning in de slaapkamer. Gebruik bijvoorbeeld de Durex Play Pleasure Ring, deze zorgt voor intensere en opwindende seks die langer duurt! De erectie houdt niet alleen langer aan, maar is ook sterker en steviger.

Niet vergeten: condooms

Condooms zijn de enige voorbehoedsmiddelen die ook beschermen tegen soa’s. Condooms zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, met of zonder smaakje en sommige kunnen worden gebruikt om het orgasme van de man uit te stellen of het genot van beide partners te vergroten. Als je ze op de juiste manier gebruikt, zijn ze voor 95% tot 98% betrouwbaar als voorbehoedsmiddel.

Hoe gebruik je een condoom?

  1. Scheur (met schone handen) de verpakking open bij de kartelrand. Let erop dat je het condoom niet beschadigt. Controleer of de rand van het condoom aan de buitenkant zit. Als dat niet zo is, zit het condoom binnenstebuiten. Als je twijfelt, kan je in het condoom blazen en iets afrollen. Zo zie je gemakkelijker of het binnenstebuiten zit.
  2. Knijp in het topje van het condoom zodat er geen lucht meer in zit, blijf het zo vasthouden, plaats het op de penis en rol het met je andere hand af. Als je tijdens het vrijen merkt dat het condoom opkrult, rol het dan meteen weer naar beneden. Als het condoom niet goed blijft zitten, stop dan even, verwijder het en doe een nieuw condoom om.
  3. Meteen na de zaadlozing, als je penis nog stijf is, hou je het condoom vast en trek je je terug. Haal het condoom er daarna af. Leg er een knoop in, stop het in een papieren zakdoekje en gooi het in de afvalemmer (niet in het toilet, denk aan het milieu!).

Tip: Gebruik een condoom nooit een tweede keer. Gaat het een lange nacht worden? Zorg dan voor een goede voorraad.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Glijmiddel nodig? Zo kies je de juiste
close

Next Article

4 dingen die je moet weten over magnesiumteko...