Kruidvat Blog

7 tips om even écht te ontspannen onder de douche

Therme douchen ontspannen

Neem een momentje voor jezelf

Douchen, is dat voor jou een momentje om echt even te ontspannen of iets dat je snel tussendoor doet? Hopelijk het eerste. Dan neem je namelijk even echt de tijd voor jezelf en heb je de kans om bij te komen van je drukke leventje. Met deze handige tips ontdek je hoe een douche je helemaal laat ontspannen.

Spoel alle stress van je af

Een heerlijke douche is het ultieme moment om alle stress en zorgen van je af te spoelen. Zeker als je graag ’s avonds doucht is dit hét moment om bewust alles van je af te spoelen en je hoofd leeg te maken. Al je zorgen verdwijnen dan met het water in het doucheputje en je voelt je na het douchen weer als herboren.

Zo geniet je nog meer van het douchen

Een warme douche is het ultieme moment voor jezelf. Door het lekkere, warme water ontspannen je spieren en de stevige waterstralen geven je een lichte massage. Wil je nog meer genieten van het douchen? Met deze tips maak je van het douchen echt even een moment van rust en ontspanning:

  • Doe de deur van de badkamer op slot. Dit is een momentje voor jezelf.
  • Zet geurkaarsjes in je badkamer neer en steek deze tien minuutjes voor je gaat douchen aan. Dit ziet er niet alleen gezellig uit, maar vult je badkamer ook met een heerlijke geur.
  • Zet muziek aan. Met een waterproof bluetooth speaker stream je eenvoudig je favoriete muziek.
  • Scrub je huid met een Therme douchescrub van bijvoorbeeld Zen White Lotus of Finn Sauna. Hiermee verwijder je dode huidcellen en maak je je huid glad.
  • Gebruik producten voor onder de douche die je laten ontspannen. Kies bijvoorbeeld voor de Therme Zen White Lotus Foaming Shower Mousse met de exotische geur van witte lotus of de frisse Therme Finn Sauna Fresh Shower Scrub met de natuurlijke parfums van menthol en eucalyptus. Ervaar de heerlijke geursensatie.
  • Verwen en verzorg je huid na het douchen met een bodybutter, bijvoorbeeld van Therme Finn Sauna of Zen White Lotus. Vergeet ook de huid van je gezicht niet; gebruik hiervoor een lekkere gezichtscrème.
  • Stort je na het douchen, als het kan, niet direct weer in je drukke leven. Hou de ontspanning even vast door een goed boek te lezen of een filmpje te kijken.
left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Wat te doen bij klachten door de eikenprocess...
close

Next Article

3 redenen waarom je een toiletblok in je toil...