Kruidvat Blog

5 Kruidvat Merk producten verkozen tot Huismerkproduct van het Jaar 2021!

Onze winnaars!

Fantastisch nieuws! Maar liefst vijf van onze Kruidvat Merk producten zijn verkozen tot Huismerkproduct van het jaar 2021*. En daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op. Wij vertellen je hier graag meer over onze winnaars.

Gekozen Huismerkproduct van het Jaar 2021

Aan deze prijs ging een groot, onafhankelijk onderzoek vooraf. Onderzoeksbureau Nielsen deed consumentenonderzoek onder een panel van 10.000 consumenten. Vervolgens werden de  producten bij 120 gezinnen thuis getest. Zij hebben de producten beoordeeld op vier criteria:

  • Aantrekkelijkheid
  • Innovatie
  • Aankoopintentie
  • Test

Op basis hiervan zijn onze Kruidvat Oh My Hair Gummies, Kruidvat No Ammonia Crème Haarkleuring, Kruidvat Lash Define Skinny Mascara, Kruidvat Natures shampoo en Kruidvat luiers maat 0, 1 en 2 verkozen tot Huismerkproduct van het Jaar 2021!

Kruidvat Oh My Hair Gummies
Beauty Gummies zijn een hit in Amerika. En met de Kruidvat Oh My Hair Gummies kwamen wij als eerste met een zeer betaalbare variant op de markt. Dit vrolijke voedingssupplement met heerlijke smaak ondersteunt je beauty van binnenuit. De Oh My Hair Gummies bevatten namelijk biotine (­5000ug) wat goed is voor je huid, haren, geheugen en concentratie. Ook activeren de gummies de natuurlijk energie in je lichaam. Ze zijn geschikt voor vegetariërs.

Kruidvat No Ammonia Crème Haarkleuring
Kruidvat No Ammonia Crème Haarkleuring is milder dan gewone haarkleuring waardoor je haar een mooiere glans behoudt. Met een fijne geur en perfecte grijsdekking zorgt de formule voor een rijke, natuurlijk ogende kleur en een langdurig kleurresultaat. Kruidvat Crème Haarkleuring is eenvoudig aan te brengen, drupt niet en geeft een natuurlijke kleur in slechts 30 minuten. En dat voor een zeer voordelige prijs!

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara
Lastig om kleine wimperhaartjes van mascara te voorzien? Nu niet meer. Het fijne, extra dunne borsteltje van onze Lash Define Skinny Mascara omhult zelfs de dunste en kortste wimperhaartjes nauwkeurig. Voor perfecte, verlengde en volle wimpers en onmisbaar in elke beauty bag. Deze Kruidvat skinny mascara is gemaakt van de beste ingrediënten, 100% vegan en voordelig.

Kruidvat Natures shampoo
Goed voor jezelf én de natuur zorgen. Vanuit die passie ontwikkelden wij onze Kruidvat Natures shampoo. Een nieuw en vegan product met een verpakking van gerecycled materiaal en biologische ingrediënten. De milde, pH-huidneutrale formule reinigt je haar en hoofdhuid op zachte wijze. Met als resultaat schoon haar dat soepel en glad aanvoelt. Kruidvat Natures is hét bewijs dat duurzaam niet duur hoeft te zijn.

Kruidvat luiers maat 0, 1 en 2
Door een nieuwe technologie met drie absorberende kanalen houden onze luiers je baby’s billetjes langdurig droog. Het vocht wordt namelijk snel opgenomen en gelijkmatig verspreid. Voor het beste draagcomfort zijn Kruidvat luiers bovendien fluweelzacht en ultradun. Ze zijn dermatologisch getest, gekwalificeerd met het EU Ecolabel en vrij van allergenen als latex, lotion en parfum. Een verantwoordelijke keuze voor je baby, het milieu én je portemonnee.

Meer hoeven we niet te zeggen, toch? Wil jij onze prijswinnende producten uitproberen? Bestel ze dan nu in onze webshop.

Kruidvat Merk. Probeer ’t en je bent verkocht!

*Online studie en test uitgevoerd door Nielsen/treetz op een totaal van 10.000 consumenten in Nederland eind 2020 – productoftheyear.shop.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Herfstlook: de make-uptrends van dit najaar
close

Next

Verkouden: wat je kunt doen tegen verkoudheid