Zo genieten ook je voeten van de zomer

Mycosan nagels

Mycosan helpt bij voetschimmels, ook op vakantie

Tijd voor vakantie! Op je slippertjes slenteren over de boulevard en met je blote voeten op het strand. Ook je voeten genieten van de zomer! Op voetschimmels zoals een kalknagel of schimmelinfectie zit je daarom niet te wachten. Gelukkig is er Mycosan.

Checklist voor je voeten

Op voetschimmel zit je nooit te wachten, en al helemaal niet tijdens je vakantie. Als je tijdens je reis ineens een kalknagel of schimmel tussen je tenen (“zwemmerseczeem”) hebt, is Mycosan er om je hier weer snel vanaf te helpen. Zo geniet jij zorgeloos.

Vergeet niet om deze drie producten in je koffer te stoppen:

Mycosan Kalknagels Behandelset*

Heb je een lelijke kalknagel? Het gepatenteerde serum van deze behandelset is klinisch bewezen effectief tegen de schimmels die een kalknagel veroorzaken. Al binnen 2 weken zie je zichtbaar verschil! De behandelset is ook geschikt voor diabetici.

De behandeling lijkt op die van de pedicure. Met de bijgeleverde nagelvijltjes vijl je de nagel tijdens de behandeling. Hiermee open je hem als het ware. Het serum trekt zo beter in. Met de handige kwasttube kom je zelfs op de lastig bereikbare plaatsen. Zit je nagel los? Dan breng je met het kwastje het serum goed onder het loszittende deel aan.

Mycosan Voetschimmel*

Heb je kloofjes op je voeten of een branderig en jeukend gevoel? Op voetschimmel zit je nooit te wachten, zeker niet op vakantie. Mycosan verlicht jeuk en branderigheid daarom direct. Met de handige kwasttube breng je de gel gemakkelijk aan, zelfs tussen je tenen. De gel trekt diep in je huid en verbetert haar conditie.
Nog een voordeel, het is ook geschikt voor diabetici en kinderen vanaf 4 jaar.

Mycosan Voet & Schoenpoeder*

Wil je voetproblemen voorkomen? Dit poeder beschermt je voeten tegen schimmelinfecties. Het houdt ze droog en fris. Het poeder deodoriseert direct en absorbeert zweet.
Met deze producten ga jij goed voorbereid op reis en geniet je met gezonde voeten van de zomer!

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer