Zo behandel je een kalknagel in 3 minuten

Kalknagel

Effectieve en snelle behandeling van kalknagels

Staan jouw slippers al klaar voor de vakantie, maar gooit een kalknagel roet in het eten?Je nagel ziet er lelijk uit. Wil hier snel vanaf? Probeer dan de producten van Nailner.

Wat is een kalknagel?

Een kalknagel, dat klinkt alsof het iets met kalk te maken heeft. Maar dat is niet zo. Eigenlijk is het een schimmelnagel. Een schimmel is de boosdoener. De schimmelinfectie tast je nagel aan. Je nagel ziet er dan verkalkt uit.

De infectie begint vaak aan de rand van je nagel. Hier ontstaat een gelig of wit vlekje. De schimmel verspreidt zich verder en maakt je nagel brokkelig, dik en broos. Een kalknagel ziet er niet mooi uit en is soms pijnlijk.

Tijd om daar wat aan te doen!

Behandel je kalknagel in 3 minuten

Met de producten van Nailner* heb je in slechts drie minuten weer mooie nagels. Nagels om trots op te zijn en die gezien mogen worden.

Veel producten die helpen bij kalknagels werken niet snel. Het kan soms maanden duren voor je verschil ziet. Maar als jij net vandaag die leuke slippers aan wilt, wil je snel resultaat. En dat kan met Nailner Direct en Nailner Colour.

  • Nailner Direct is een transparante corrector. Hiermee ziet je nagel er in no time weer verzorgd en natuurlijk uit.
  • Liever net dat beetje extra? Gebruik dan Nailner Colour. Deze ademende nagellak zorgt vanaf de eerste behandeling al voor mooiere nagels.

Met elk van deze producten ga jij voor een effectieve behandeling van je kalknagel met snel resultaat. Je ziet het verschil direct vanaf de eerste behandeling.

Waar wacht je nog op? Ga voor voeten en nagels die gezien mogen worden en pak die kalknagels vandaag nog aan!

*Nailner is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer