Welk voedingssupplement kies je in welke levensfase?

Davitamon Volwassenen

Voedingssupplementen voor volwassenen: in elke levensfase een passend product!

Een vrouw heeft een andere vitaminebehoefte dan een man. Davitamon heeft producten speciaal voor volwassenen maar ook specifieke voedingssupplementen voor de man en vrouw in elke levensfase zoals de overgang, zwangerschap en 50+.

van 0.00 14.99

Age is just number!

Het gaat erom hoe je je voelt. Topfit ouder worden, wie wil dat nou niet? Je hebt natuurlijk niet overal grip op in het leven maar er zijn zeker dingen die je kunt doen om net iets fitter en gezonder ouder te worden. Vooral gezonde voeding en een gevarieerd eetpatroon zijn heel je leven lang belangrijk, dus ook na je 50ste bijvoorbeeld. Let vooral op je suiker- en zoutinname. Het beste is om dit echt met mate te eten. Nachtrust en ontspanning zijn uiteraard ontzettend belangrijk. Naarmate je ouder wordt besef je ook dat je dit steeds meer nodig hebt. Na slapen komt bewegen. Het is goed om je leven lang lekker te bewegen. Zoek een leuke sport of zorg ervoor dat je elke dag een goed stuk wandelt of fiets. Omring je met leuke, positieve mensen, doe veel leuke dingen en je zult zien dat het al een stuk leuker wordt om oud te worden. Hier krijg je energie van.

Sfeerbeeld-voeding

Met gezond en gevarieerd eten voorzie je je lichaam van de broodnodige vitamines en mineralen. Er zijn echter omstandigheden waarin je behoefte aan vitamines en mineralen kan veranderen, bijvoorbeeld als je dus ouder wordt. Het kan een goed idee zijn om een voedingssupplement te nemen als aanvulling op de voeding, Let dan goed op welk voedingssupplement het beste bij jou en jouw levensstijl past. Davitamon heeft namelijk voedingssupplementen voor bijvoorbeeld 50+. 65+ en speciaal voor de vrouw.

Vrouwen hebben namelijk een andere vitaminebehoefte dan mannen. Zo kunnen vrouwen tussen de 20 en de 50 jaar, een hogere behoefte aan ijzer hebben. Verder krijgt elke vrouw te maken met veranderingen in het lichaam, bijvoorbeeld tijdens de menstruatie, tijdens en na de zwangerschap en in de overgang. Vrouwen hebben ook eerder een hogere behoefte aan vitamine D. Daarom adviseert de Gezondheidsraad vrouwen vanaf hun 50ste jaar een supplement met 10 microgram vitamine D extra te slikken. Bij mannen is dit vanaf 70 jaar.

Speciaal voor de vrouw: Davitamon FemFit Overgang met Cimicifuga racemosa extract (zilverkaars) dat helpt bij overgangsverschijnselen, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer