Wat zegt je ondergoed over jou?

juiste header blog

Welk ondergoed past bij jouw persoonlijkheid?

De kleding die je draagt, zegt veel over wie je bent. Het geeft een stukje van je persoonlijkheid weer. En dat geldt ook voor je ondergoed, zowel qua model als kleur. Ontdek hier wat je ondergoed over jou zegt!

Van string tot hipster

Wat voor ondergoed je draagt, zegt iets over je. Te beginnen met het model. Wat draag jij?
• Als je een string draagt, ben je zelfverzekerd, zelfstandig en speels. Je voelt je sexy en houdt van aandacht.
Tip: draag je graag inlegkruisjes om je elke dag fris en zeker te voelen? Kies dan voor de String inlegkruisjes van Libresse. Deze inlegkruisjes zijn ademend en bevatten geen parfum.
• Draag je liever een wat meer traditionele slip? Dan hou je van comfort en zit je lekker in je vel. Traditie is belangrijk voor je en je houdt van routine. Je bent heel loyaal en mensen kunnen altijd op je rekenen.
• Als je het liefst een boxer aantrekt, vind je het heel belangrijk om plezier te hebben in je leven. Je bent vaak een beetje flirterig. Stilzitten is echt niets voor jou, je bent het liefst de hele dag bezig.

Draag jij zwart ondergoed of toch liever een andere kleur?

Oké, we hebben het model gehad. Nu door naar de kleuren:

Wat-zegt-je-ondergoed-over-jou-sfeerbeeld

• Basic ondergoed is vaak wit. Wit staat voor puurheid en naïviteit. Je straalt onschuld uit en staat open voor suggesties. Wit ondergoed staat vaak symbool voor een wat eenvoudiger leven.
• Huidkleurig ondergoed staat voor een open en makkelijk karakter. Je bent tevreden met wie je bent en hebt niks te verbergen.
• Hangt de romantiek in de lucht? Dan heb je vandaag vast je roze lingeriesetje aan. Vrouwen die roze ondergoed dragen, voelen zich graag veilig en hebben bescherming en genegenheid nodig. Je hebt een zachte persoonlijkheid en bent vrouwelijk en sensueel.
• Het is vast geen verrassing dat de kleur rood voor passie en opwinding staat. Vrouwen die rode lingerie dragen houden van een beetje drama, zijn gepassioneerd en recht voor hun raap.
• Zwart is kleur nummer 1. Maar liefst 55% van de vrouwen draagt meestal zwart ondergoed. Zwart staat voor kracht, gedrevenheid en subtiele charme.

Tip: draag je zwart of donkergekleurd ondergoed? Dan past daar geen wit inlegkruisje bij Kies dan voor de zwarte inlegkruisjes van Libresse. Deze zijn ademend, hebben een perfecte pasvorm en bevatten geen parfum.

En, klopt het? Past de vorm en kleur van je ondergoed bij je persoonlijkheid? Wij zijn heel benieuwd! Met deze informatie in je achterhoofd kan je, als je boven je ondergoedlade staat, ook bedenken welke kant van jezelf je die dag wil laten zien. Succes!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer