Wat niemand je vertelt over elektrisch tandenpoetsen

headerbeeld-tijdelijk

 

Wist jij dit al over elektrische tandenborstels?

Dat een elektrische tandenborstel beter is dan een handtandenborstel heb je waarschijnlijk wel vaker gehoord. Met een elektrische tandenborstel verwijder je tandplak beter en het verkleint de kans op beschadiging van het tandvlees. Maar er zijn ook nog dingen die je niet weet over elektrisch tandenpoetsen. En die vind je hier.

Waarom is een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel?

Deze vraag wordt vaak gesteld. Een elektrische tandenborstel reinigt je tanden beter, is zachter voor je tandvlees en verwijdert meer tandplak. Maar er is meer!

van 0.00 69.99

Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Een elektrische tandenborstel in één keer poetsen meer poetsbewegingen maakt dan een handtandenborstel in een maand?
  • Een belangrijk voordeel van een elektrische tandenborstel is dat hij snellere poetsbewegingen maakt? Er is wel een verschil tussen tandenborstels op batterijen en oplaadbare tandenborstels. Een elektrische tandenborstel op batterijen maakt minder bewegingen en is daarom minder goed dan een oplaadbare tandenborstel.
  • Er twee soorten elektrische tandenborstels zijn? Bij de sonische tandenborstel gaat de ovale borstelkop al trillend heen en weer. De ronde borstelkop van de roterende borstel maakt een draaiende beweging. Beide zijn effectief en het maakt dus niet uit voor welke elektrische tandenborstel je gaat.
  • Je met een elektrische tandenborstel ook te hard kan poetsen? Veel mensen denken dat een elektrische tandenborstel al het werk doet. Deels is dat waar, maar zelfs met een elektrische tandenborstel kun je te veel druk zetten. Een handige poetsdruksensor is dan een handig hulpmiddel.
  • Elektrische tandenborstels steeds slimmer worden? Je hebt steeds meer varianten met poetsdruksensoren, timers en handige apps.
  • Een elektrische tandenborstel ideaal is voor mensen met een beperkte mobiliteit? Je hoeft minder kracht te zetten om goed te poetsen en dat scheelt.

De voordelen van Philips Sonicare

Philips Sonicare heeft een breed aanbod aan sonische tandenborstels. De ovale borstelkop reinigt je tanden effectief. De Philips Sonicare:
• maakt tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut;
• verwijdert tot 6 keer meer tandplak dan een handtandenborstel;
• Verbetert de gezondheid van je tandvlees tot wel 100% in vergelijking met een handtandenborstel.
Probeer het nu zelf en ervaar een ultiem schoon en glad gevoel!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer