Voel je zeker bij incontinentie

Voel je zeker bij incontinentie

Zo voel je je beschermd en fris bij urineverlies

Een kwart van de vrouwen heeft last van incontinentie. Vaak voel je je hierdoor onzeker en misschien schaam je je er zelfs voor. Maar ken jij de Kruidvat producten al, die je beschermen bij urineverlies? Lezeressen van Plusmagazine testten de incontinentieproducten van Kruidvat en gaven deze gemiddeld een 8,1!

"Absorbeert goed, voelt zacht aan, voelt discreet. Ik heb geen luchtjes geroken. Een goede reden om mijn huidige merk te vervangen"

Wat is incontinentie?

Als je incontinent bent, kun je je urine of ontlasting niet ophouden. Soms verlies je tijdens het lachen, tillen of hoesten wat urine, of misschien heb je last van zwaarder urineverlies. Dit is heel normaal en niet iets om je voor te schamen. Toch wil je je wel goed beschermd en zeker voelen. Inlegkruisjes (speciaal voor urineverlies), incontinentieverband en absorberend ondergoed geven je deze zekerheid.

“Ik ben zeer tevreden en ik was vrijer, zal ze ook zeker aanbevelen.”

Incontinentie

Kruidvat incontinentieproducten

Kruidvat geeft je zekerheid met betrouwbare incontinentieproducten voor een scherpe prijs. De producten hebben een hoog absorberend vermogen en sluiten de geurtjes op. Dankzij de brede plakstrook, de anatomische pasvorm en de huidvriendelijke non-woven bovenlaag zitten de producten comfortabel. Voor een veilig en discreet gevoel! Zo staat niets een goede lachbui meer in de weg!

“Ik had geen last van geurtjes, absorbeert erg goed, zeker voor de nacht. Ik had een familiedag met veel lachen en geen last van een natte broek.”

Incontinentie

We hebben samen met Plusmagazine de Kruidvat incontinentieproducten getest. Hoe tevreden zijn de Pluslezeressen? Ze gaven de producten gemiddeld een eindcijfer van 8,1!

  • 93% voelde zich beschermd tijdens het gebruik
  • 91% voelde zich zeker tijdens gebruik
  • 93% van de testers beoordeelde de absorptie met (zeer) goed
  • 90% geeft aan geen last gehad van vervelende geurtjes
  • 87% beoordeelt de prijs-/kwaliteitverhouding met (zeer) goed

"Heb geen last gehad van geurtjes, de plakstrip was perfect, en de producten absorberen erg goed. Ik zal Kruidvat-producten zeker aanbevelen!"

Overtuigd? Bekijk dan snel ons complete assortiment!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer