Verlicht gewrichtspijn met Kruidvat diclofenac gel

header gewrichtspijn

1 op de 12 mensen heeft artrose

Naar schatting zijn er in Nederland bijna 1,4 miljoen mensen bij wie de huisarts de diagnose artrose heeft gesteld. Artrose komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen.* Kruidvat heeft nu iets nieuws: Kruidvat Diclofenac Gel. Deze gel kun je gebruiken voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers. Lees er hier alles over.

Onze tip: Kruidvat Diclofenac Gel is een voordelige en effectieve gel voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers..

Wat is artrose?

Artrose is slijtage van de gewrichten. Bij een gewricht komen twee botten bij elkaar. De uiteinden van die botten worden omhuld door kraakbeen. Als dat kraakbeen beschadigt, kunnen er problemen ontstaan met het onderliggende bot. Dit is dan niet meer goed beschermd en kan hierdoor dikker worden en misvormd raken. Artrose komt vooral voor bij mensen vanaf 50 jaar.

Nieuw! Kruidvat diclofenac gel**

Herkenbaar? Kies dan voor Kruidvat Diclofenac Gel. Dit geneesmiddel wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers. De gel dringt door in de huid en concentreert de pijnstillende én ontstekingsremmende kracht precies daar waar het nodig is.
Je mag de gel tot 4 keer per dag aanbrengen op het pijnlijke deel van je knie of hand. De pijnverlichting van Kruidvat diclofenac gel bouwt zich geleidelijk op gedurende de eerste week van de behandeling. De gel mag maximaal 3 weken gebruikt worden, is gemakkelijk aan te brengen en wordt goed opgenomen door de huid. Bovendien heeft deze gel een verfrissend en verzachtend effect.

*bron: https://www.volksgezondheidenzorg.info/
**Dit is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

rond sfeerbeeld gewrichtspijn

Bestel direct hieronder jouw Kruidvat diclofenac gel:

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer