Vaginale schimmel of bacteriële infectie? Test het zelf

test vaginale schimmel

Alles over de thuistest én behandeling van Canesten

Een vaginale schimmelinfectie is erg vervelend. Maar het is niets om je voor te schamen. Veel vrouwen hebben er last van en willen een effectieve behandeling.

Vaginale klachten

Vaginale ongemakken kennen we als abnormale afscheiding, vieze geurtjes, een branderig gevoel bij het plassen en nare jeuk. Niet echt aantrekkelijk om er eens uitgebreid met je huisarts over te bomen of om te bespreken tijdens de koffie. Misschien ben je zelfs bang voor een SOA. Het is beter niet te lang te wachten met het nemen van stappen zodat je snel duidelijkheid hebt en je klachten geen kans hebben om erger te worden.

test vaginale bacterie

Thuistest

Weet je dat je zelf thuis kunt testen of je een vaginale schimmelinfectie of een bacteriële infectie (bacteriële vaginose) hebt? Met de nieuwe Canesten zelftest test je thuis heel makkelijk of en welke infectie je hebt. Dan weet je dus precies waar je last van hebt en kun je de juiste behandeling kiezen.

Direct behandelen

Canesten Gyno biedt een behandeling voor zowel een bacteriële infectie als een schimmelinfectie, die beide zonder recept verkrijgbaar zijn.

Vaginale schimmel

Geeft de test aan dat je een vaginale schimmel hebt? Gebruik dan Canesten Gyno Zachte Capsule. Met de vaginale capsule behandel je snel en effectief de schimmel. Canesten Gyno is het eerste en enige vrij verkrijgbare geneesmiddel bij vaginale schimmel in Nederland.

Bacteriële vaginose

Heb je last van bacteriële vaginose? Dan biedt Canesten de Canesten Gyno Balance, een klinisch bewezen effectieve behandeling van de symptomen van bacteriële vaginose.
Dit geneesmiddel herstelt de pH-balans en verlicht effectief onaangename geurtjes en abnormale afscheiding. Ongewenste bacteriën krijgen minder kans om te groeien terwijl de groei van goede bacteriën wordt ondersteund. De balans in je vagina wordt hersteld, waardoor de ongemakken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Canesten Gyno Balance is een gel voor vaginaal gebruik.

De Canesten zelftest en de producten bij vaginale schimmel en bacteriële vaginose koop je makkelijk en snel in de Kruidvat winkel of online.

Meer weten? Hier vind je alles over vaginale schimmel.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer