Prikkelbare Darm Syndroom? Detoxner verlicht!

Detoxner PDS

Speciaal voor mensen met PDS

Het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) is een nog vrij onbekende aandoening. Toch heeft ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking de symptomen. Veel voorkomende klachten zijn diarree, winderigheid, een opgeblazen gevoel, buikpijn, krampen en obstipatie (verstopping). Heb je regelmatig last van één of meerdere van deze klachten? Dan kan Detoxner PDS je helpen.

Prikkelbare Darm Syndroom

Het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) is een onschuldige, maar vervelende darmaandoening.

Wat gebeurt er bij PDS:

  • De darm maakt onregelmatige en krampachtige bewegingen. Hierbij trekken de spieren van je darm te snel of juist te langzaam samen.
  • Sommige mensen met PDS hebben last van een overgevoelige en prikkelbare darmwand.

De oorzaak van PDS is nog onbekend en de diagnose is vaak lastig te stellen. Vaak wordt deze pas gesteld als andere darmziektes en -aandoeningen zijn uitgesloten.

PDS komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Maar veel mensen weten niet eens dat ze last hebben van het Prikkelbare Darm Syndroom. Ze blijven maar met vage klachten rondlopen. Of ze weten dat ze PDS hebben, maar niet hoe ze hun klachten kunnen verlichten. Speciaal voor mensen met PDS of gerelateerde klachten is Detoxner PDS ontwikkeld.

Detoxner PDS

Om de klachten van PDS te verlichten is een evenwichtig en gehydrateerd darmstelsel een goede eerste stap. Detoxner PDS kan hiermee de symptomen van PDS verlichten. Het effect merk je soms al binnen één dag!

Detoxner PDS zuivert je darmen en herstelt een gezonde darmflora. Detoxner PDS zorgt voor de natuurlijke verlichting van de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom. Heb je last van diarree, winderigheid en/of een opgeblazen gevoel? Wil je verstopping verhelpen of je krampen verlichten? Probeer dan Detoxner PDS.

Uniek natuurlijk product

Detoxner PDS is uniek in zijn soort. Het volledig natuurlijke product kan de symptomen soms al vanaf de eerste dag verlichten. De voordelen op een rijtje:

  • De darmbewegingen worden geactiveerd.
  • De opname van voedingsmiddelen wordt gestimuleerd.
  • De natuurlijke microflora wordt gecorrigeerd en geoptimaliseerd.
  • De vochtbalans en de ontlasting worden gereguleerd.

Detoxner PDS* is makkelijk in gebruik. De Detoxner PDS 5-daagse Kuur bestaat uit een mix en een drink.

Mix
Leeg de inhoud van een zakje mix in een glas en doe er wat water of vruchtensap bij. Roer het goed door en drink het meteen op. Neem hierna nog een glas water of sap.

Drink
Los één tablet op in een glas water en drink dit direct op.

Met het vijfdaagse programma begin je vijf dagen lang met een glas Detoxner-Mix op een lege maag. Daarnaast drink je vier keer per dag een glas Detoxner-Drink: één na de Detoxner-Mix, één bij het ontbijt, één bij de lunch en één bij het avondeten.

Tip: Je kunt Detoxner PDS ook als ééndaagse boost gebruiken. Goed voor je darmen!

* Aangeraden wordt Detoxner PDS niet langer dan 30 dagen achtereen te gebruiken. Zo kunnen de darmflora en het darmstelsel wennen aan het nieuwe, natuurlijke evenwicht zonder de ondersteuning van Detoxner PDS.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer