Natuurlijke voeding van Sunny Naturals, gewoon bij Kruidvat

Sunny Naturals

Gezonder en natuurlijker eten is makkelijker en goedkoper dan je denkt

Hoor jij de laatste tijd ook zoveel over natuurlijker eten? En over de gevolgen van een overvloed aan suiker, slechte E-nummers en onnatuurlijke ingrediënten die we vaak binnenkrijgen? Je wil misschien wel anders, maar er ook geen vermogen aan uitgeven. Je wil bovendien geen gedoe en zeker geen smakeloze toestanden. Maak dan kennis met Sunny Naturals, gewoon verkrijgbaar bij Kruidvat.

Sunny Naturals heeft een hele range natuurlijke producten, zoveel mogelijk biologisch geproduceerd en zonder toegevoegde suikers. Het unieke is dat bijna alle Sunny Naturals producten voor 100% bestaan uit één enkel ingrediënt dat vaak ook helemaal onbewerkt is. De meeste producten zijn glutenvrij en 100% vegan.*

We lichten er een paar voor je uit.

Sunny Naturals Biologisch Psyllium
Sunny Naturals Biologisch Psyllium neemt tot ongeveer 20 keer zijn gewicht aan vocht op. Bij gebruik helpen deze vezels je darminhoud zachter en volumineuzer te maken. Psyllium bestaat uit de zogenaamde zaadhuiden van plantenzaden en bestaat voor meer dan 80% uit niet-verteerbare vezels. Je kunt dit product makkelijk mengen met wat water, yoghurt of vruchtensap.

Sunny Naturals Baking Soda Zuiveringszout
Sunny Naturals Baking Soda Zuiveringszout is een veelzijdig product dat zowel in het huishouden als voor in- en uitwendige verzorging gebruikt kan worden. Dit multifunctionele product kun je als rijsmiddel gebruiken, gemengd met kokosolie als deodorant of als natuurlijk schoonmaakmiddel. Je kunt het zelfs gebruiken als vlekkenmiddel.

Sunny Naturals Biologisch Macapoeder
Sunny Naturals Biologisch Macapoeder is gemaakt van een knolgewas dat op grote hoogte, tussen 3000 en 4500 meter boven zeeniveau, in de Peruaanse Andes groeit. De eetbare plant wordt ook wel de Ginseng van de Andes genoemd. Voeg 1 of 2 theelepels macapoeder toe aan je muesli, yoghurt of vruchtendrank.

Sunny Naturals Epsom Salt
Sunny Naturals Epsom Salt wordt ook wel bitterzout (magnesiumsulfaat) of Engels zout genoemd. Het onttrekt het melkzuur aan je spieren als je bijvoorbeeld getraind hebt. Epsom salt staat onder andere bekend om zijn laxerende en ontspannende werking. Voeg 100 gram toe aan een warm bad voor uitwendig gebruik of voeg één keer per dag twee theelepels toe aan een glas water voor inwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

Sunny Naturals Biologisch Gebroken Lijnzaad
Sunny Naturals Biologisch Gebroken Lijnzaad is het zaad van de vlasplant en heeft een licht nootachtige smaak. Lijnzaad is rijk aan Omega-3 en vezels. Gebroken lijnzaad wordt makkelijk door het lichaam opgenomen. Het is heerlijk in een salade, ontbijt(muesli), zelfgebakken brood of de avondmaaltijd.

Nieuwsgierig geworden naar wat Sunny Naturals allemaal te bieden heeft? Bekijk nu alles van Sunny Naturals.

* Sunny Naturals erwtenproteïne vanille bevat zoetstof en vanillearoma. Sunny Naturals pindakaas bevat een snufje Himalayazout.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer