Met deze 5 tips verveel je je voorlopig niet

Header_

Wat kun je doen nu je ineens meer thuis bent?

Door het coronavirus ben je misschien meer thuis dan dat je gewend bent. Misschien omdat je in thuisisolatie zit, omdat je niet met je vrienden in de kroeg kan afspreken of omdat je op dit moment niet aan het werk kan. Grote kans dat de verveling dan toeslaat. Gelukkig helpen wij je met deze anti-verveeltips. Er zijn namelijk een hoop dingen waar je normaal misschien geen tijd voor hebt, maar nu wel kunt doen!

1 – Maak eindelijk dat fotoboek van je vakantie

Als je door het coronavirus thuis zit, heb je eindelijk alle tijd om een fotoboek van je vakantie te maken. Want geef toe, dat is een klusje dat vaak blijft liggen. Maar nu heb je zeeën van tijd om je mooiste foto’s uit te zoeken, in een fotoboek te zetten en je bestelling te plaatsen.

Lees In 5 stappen van vakantie naar fotoboek hoe je heel eenvoudig een vakantiefotoboek maakt. Wil je een origineel fotoboek ontwerpen? Check dan hoe je een stripboek maakt met je eigen foto’s.

2 – Je hebt nu echt tijd voor de voorjaarsschoonmaak

Het is lente! En dat betekent ook dat het tijd is voor de grote voorjaarsschoonmaak. Door de coronacrisis heb je daar dit jaar alle tijd voor. Zet alle deuren en ramen dus open, laat een frisse wind door je huis waaien en maak alles eens goed schoon.
Ruim rondslingerende spullen op, maak alle kastjes van binnen en buiten schoon en begin aan klussen waar je normaal geen tijd voor hebt, zoals het uitzoeken van je kledingkast en het opruimen van de voorraadkast.

Wil je je interieur ook een opfrisbeurt geven? Lees dan deze handige tips om je huis een mini make-over te geven .

3 – Maak je tuin lenteklaar

Het is dé tijd van het jaar om je tuin klaar te maken voor het buitenseizoen. Haal al het onkruid uit de tuin, maai het gras voor de eerste keer en spuit je terrastegels schoon met een hogedrukspuit. Haal de tuinset uit de berging en geniet van de voorjaarszon. Heerlijk toch?

4 – Pak die klussen op die altijd maar blijven liggen

Moet dat ene lichtknopje dat kapot is al maanden vervangen worden? Hebben jullie al jaren plannen om de zolder op te knappen? Dan is dit hét moment om daaraan te beginnen. Je hebt nu de tijd om al die klusjes op te pakken.

Weet je niet waar je moet beginnen? Maak dan een lijstje met alle klussen in huis waar jullie niet aan toekomen. Bekijk wat nu haalbaar is om op te pakken en ga aan de slag!

Sfeerbeeld

5 – Oefen je beautyskills

Kijk jij ook altijd graag beautytutorials en zou je al die technieken zelf in de vingers willen krijgen? Dan is dit je kans om ze te leren. Je hebt nu alle tijd om je make-upskills te verbeteren. Oefen dus uitvoerig het creëren van die verleidelijke smokey eyes , leer hoe je een prachtig kapsel maakt met een scrunchie en ontdek hoe je je wenkbrauwen voller maakt . Als je dan straks weer de kroeg in mag, ben je de beste versie van jezelf.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan de video’s op ons YouTube-kanaal.

Extra tip:

Normaal kom je er misschien niet aan toe, maar je hebt nu alle tijd om tijdschriften te lezen. Met ons voordelige Tijdschriftenabonnement koop je voor 9.95 euro acht weekbladen of vier maandbladen van je favoriete tijdschrift. Je hebt de keuze uit 70 titels voor jong en oud!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer