Met deze 4 VSM producten kom jij de winter door!

Gezond-de-winter-door-met-de-kracht-uit-de-natuur-header

Kies voor natuurlijke ondersteuning tijdens de wintermaanden

Heb jij ook een constante kriebel in je keel, een droge huid en voel je je minder fit? Welkom in de winter! In de winter kan je lichaam het soms zwaarder hebben. Het is koud, binnen staat de verwarming aan en de dagen zijn donker en kort. Gelukkig kan kracht uit de natuur je ondersteunen om gezond de winter door te komen.

Fan van de winter?

Geniet jij van de wintermaanden of kan je niet wachten tot het weer zomer wordt? Elk seizoen heeft zijn mooie eigenschappen, maar helaas ook zijn mindere kanten. In de winter is er kans op prachtig besneeuwde landschappen en kun je misschien wel de schaatsen onderbinden. Daartegenover voelt je huid vaker droog aan en heb je minder energie. Gelukkig kun je je gezondheid in de winter ondersteunen met de natuurlijke producten van VSM.

Gezond-de-winter-door-met-de-kracht-uit-de-natuur-rond-sfeerbeeld

Kracht uit de natuur

VSM geeft je kracht uit de natuur. Het merk gebruikt verschillende soorten planten, bloemen en kruiden als basis voor zijn producten. Zo ondersteun je je gezondheid op een natuurlijke manier. Benieuwd hoe deze producten je de winter door zouden kunnen helpen? We lichten er hier een aantal voor je uit:

VSM Nisyleen neusspray*1 verhoogt je weerstand, verzorgt en verlicht je luchtwegen en zorgt ervoor dat je vrijer door je neus kunt ademen.

VSM Derma Cardiflor crème*2 verzorgt de gevoelige en geprikkelde huid.

Last van droge hoest of kriebelhoest? VSM Nisyleen hoestsiroop*3 is verzachtend voor je keel. De siroop bevat Honey-Active, een ingrediënt op basis van acaciahoning.

Heb je droge of schrale plekjes op je huid? VSM Derma Calendulan Eerste Hulp zalf voor de huid*2 ondersteunt het herstellend vermogen van je huid.

van 0.00 11.06

De producten van VSM zijn geschikt voor het hele gezin. Je kiest zo bewust om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen. En dat heb je tijdens de wintermaanden soms wel nodig.

*1 Gezondheidsproduct
*Verzorgingsproduct

*3 Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Ben je benieuwd naar ons hele Vitaminen & Supplementen assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer