Healthy foods van Kruidvat

Sunny Naturals

Healthy foods zijn makkelijker en goedkoper dan je denkt

Hoor jij de laatste tijd ook zoveel over natuurlijker eten? En over de gevolgen van een overvloed aan suiker, slechte E-nummers en onnatuurlijke ingrediënten die we vaak binnenkrijgen? Je wil misschien wel anders, maar er ook geen vermogen aan uitgeven. Je wil bovendien geen gedoe en zeker geen smakeloze toestanden. Maak dan kennis met onze Healthy Foods.

We lichten er een paar voor je uit.

Kruidvat Biologisch Psyllium
Psylliumvezels komen van de Pantago Ovata. Van deze planten worden de zaden en zaadhuiden geoogst, gehakt en gedroogd. Psylliumvezels stimuleren je darmwerking en stoelgang. Ze kunnen ruim 20 keer hun eigen gewicht aan vocht opnemen. De vezels zorgen ervoor dat je darminhoud zachter wordt waardoor je ontlasting sneller op gang komt.

Kruidvat Baking Soda Zuiveringszout
Kruidvat Baking Soda Zuiveringszout is een veelzijdig product dat zowel in het huishouden als voor in- en uitwendige verzorging gebruikt kan worden. Dit multifunctionele product kun je als rijsmiddel gebruiken, gemengd met kokosolie als deodorant of als natuurlijk schoonmaakmiddel. Je kunt het zelfs gebruiken als vlekkenmiddel.

Kruidvat Biologisch Macapoeder
Op 3000 tot 4500 meter hoogte, in een onherbergzaam gebied groeit de Maca plant (Lepidium Meyenii). Maca is een knolgewas afkomstig uit het Andesgebergte in Peru. Het is de enige eetbare plant die op deze hoogte groeit. Maca werd al door de Inca’s gebruikt en heeft een zoete smaak. Maca wordt ook wel de ginseng van de Andes en de Mood Food genoemd. Voeg 1 of 2 theelepels macapoeder toe aan je muesli, yoghurt of vruchtendrank.

Kruidvat Epsom Salt Bitterzout
Epsom Salt wordt ook wel bitterzout (magnesiumsulfaat) of Engels zout genoemd. Het onttrekt het melkzuur aan je spieren als je bijvoorbeeld getraind hebt. Epsom salt staat onder andere bekend om zijn laxerende en ontspannende werking. Voeg 100 gram toe aan een warm bad voor uitwendig gebruik of voeg één keer per dag twee theelepels toe aan een glas water voor inwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

Kruidvat Biologisch Gebroken Lijnzaad
Gebroken Lijnzaad is het zaad van de vlasplant en heeft een licht nootachtige smaak. Lijnzaad is rijk aan Omega-3 en -6 en vezels. Gebroken lijnzaad wordt makkelijk door je lichaam opgenomen. Het is heerlijk in een salade, ontbijt(muesli), zelfgebakken brood of de avondmaaltijd.

Nieuwsgierig geworden naar al onze verrijkers? Bekijk dan het complete assortiment in onze webshop.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer