Gezond op vakantie met deze checklist!

Vakantielijst Gezond op reis Kruidvat

Welke producten neem jij mee op reis?

Wat neem jij mee op vakantie? Je bikini, zonnebrand en natuurlijk je favoriete zomerjurkje. Maar heb je ook paracetamol, maagtabletten en anti-schimmelcrème op je lijstje staan? Best handig om mee te nemen. Met deze checklist kom je niet voor verrassingen te staan.

van 0.00 2.09

Gezond op reis

Hoofdpijn, misselijkheid en pijnlijke spieren of gewrichten maken je vakantie een stuk minder leuk. Ga daarom goed voorbereid op reis. Deze producten mogen dan ook niet in je koffer ontbreken:

  • Verlicht je pijn met paracetamol. Het verlaagt koorts en vermindert pijn.
  • Last van reisziekte? Kruidvat Cinnarizine 25mg Tabletten werken al na een half uur.
  • Tijdens je vakantie zit je niet te wachten op een schimmelinfectie aan je voet of nagel. Met Kruidvat Antischimmelscrème kom je hier gelukkig weer vanaf.
  • Is je huid ruw, schraal of gesprongen na een dagje zee of zwembad? Kruidvat Calendula Zalf ondersteunt het herstellend vermogen van je huid.
  • Actieve dag gehad? Verzorg je vermoeide of gevoelige spieren met Kruidvat Gel voor Soepele Spieren en Gewrichten.
  • Is je maag op de eerste dagen van je vakantie wat van slag? Diarreeremmers voorkomen dat je de eerste dagen alleen maar op het toilet doorbrengt.
  • Ben je gestopt met roken? Op vakantie kan de verleiding van een sigaret groter worden. Met Kruidvat Nicotine Kauwgom ben je hier goed op voorbereid.
  • Waar vakantiegangers zijn, is het vaak gezellig en lawaaierig. Need we say more? Volgens mij niet, stop de oordopjes dus gewoon in je tas.

Voor de jongste vakantiegangers

Ook jonge vakantiegangers mogen niet vergeten worden. Neem voor hun het volgende mee voor een zorgeloze vakantie:

  • Paracetamol zetpillen. Ze verlichten hoofdpijn, koorts, spierpijn en bij griep en verkoudheid.
  • Neusspray. In ruimtes met airco of op grote hoogte is de luchtvochtigheid vaak laag. Een neusspray reinigt het neusslijmvlies. Zo kan je kindje vrijer ademen en blijft zijn neus vochtig.

Advies nodig?

Heb je advies nodig over gezondheid op reis? Onze gediplomeerde (assistent) drogisten staan altijd voor je klaar. Ze helpen je met een goed advies, afgestemd op jouw vakantiebestemming. Kruidvat is Erkend Specialist in Zelfzorg. Dit keurmerk garandeert dat je deskundig advies krijgt over ons ruime assortiment zelfzorggeneesmiddelen, medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten.

Hoe gezond ga jij op reis? Doe de kennistest en maak kans op leuke prijzen!

Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Erkend Specialist in Zelfzorg. Erkend Specialist in Zelfzorg is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Erkend Specialist in Zelfzorg te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

Fijne vakantie!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer