Doorgaan doe je met Hansaplast Sport

Hansaplast sport

Voor ondersteuning en herstel bij het sporten

Hé, fanatieke sporter! Jij bent graag actief bezig, maar ondersteun jij je spieren en gewrichten wel goed? Wellicht kunnen jouw spieren en gewrichten wel wat ondersteuning gebruiken. Met deze handige producten van Hansaplast Sport begin jij goed voorbereid aan je work- out.

Voorkom blessures

Maar liefst 61% van de Nederlanders sport minimaal één keer per week. Een actieve lifestyle is dan ook populairder dan ooit. Helaas komen daardoor ook steeds meer sportblessures voor. En met een verstuikte enkel of overbelaste pols kun je niet sporten.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. De helft van de blessures kan voorkomen worden, onder andere door een goede warming up en cooling down. Neem hier dan ook de tijd voor.

Tip: Gebruik na je work-out Hansaplast Sport Cooling Gel om het herstel van je spieren te bevorderen.

Warm up, play hard en cool down!

Hansaplast sport blessure

Hansaplast Sport helpt!

Hansaplast Sport ondersteunt spieren en gewrichten. Het is daarom handig om de volgende items in huis te hebben:

  • Een zwakke, stijve of pijnlijke pols ondersteun je met de verstelbare polsbandage. Het duurzame materiaal biedt ondersteuning, warmte en comfort.
  • Elastisch sporttape, geïnspireerd door kinesiology, helpt bij en verlicht spierpijn. Ook helpt het sportblessures te voorkomen.
  • De cold spray verkoelt bij pijnlijke spieren of gewrichten. De spray helpt ook bij een verrekte of verstuikte spier, ter vervanging van ijs.
  • Met een sportbitje bescherm je je tanden tijdens het sporten. Hij is verkrijgbaar voor volwassenen en voor kinderen.
  • De cooling gel helpt spieren af te koelen en geeft ze weer nieuwe energie. De gel verkoelt en revitaliseert direct, zodat je snel herstelt en klaar bent voor de volgende work-out!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer