Dit zijn de 5 meest voorkomende voetproblemen

Reken af met voetproblemen en maak je voeten zomerklaar - header

Ga voor mooie voeten die gezien mogen worden!

Het is weer zomer. Dé tijd waarin je je dichte enkellaarsjes en sneakers verruilt voor leuke sandaaltjes en vrolijk gekleurde slippers. En dus ook de tijd dat je voeten meer te zien zijn. Mogen jou voeten ook gezien worden? We hebben hier de vijf meest voorkomende voetproblemen op een rij gezet en vertellen je wat je hieraan kan doen.

De 5 meest voorkomende voetklachten

Zomers mogen je voeten van de buitenlucht genieten en ziet iedereen je blote voeten in je leuke sandalen of slippers. Je wilt dan natuurlijk wel dat je voeten in topconditie zijn. Vijf veel voorkomende problemen met je voeten kunnen dit in de weg staan. Gelukkig is er een oplossing voor elk probleem:

  • Eelt is een verdikking van je opperhuid. Het ontstaat vaak door te veel druk of wrijving. Eelt beschermt je opperhuid tegen verdere beschadiging. Het is meestal geel of bruin van kleur, waardoor veel mensen het minder mooi vinden om te zien. Je vermindert eelt met Gehwol eeltcrème. Deze crème maakt je huid weer zacht en soepel.
  • Kloven zijn scheurtjes of barsten in de huid van je voeten. Je hebt er meestal geen last van, maar ze maken je voeten minder mooi. De klovenzalf van Gehwol beschermt je huid bij kloofjes en helpt nieuwe kloven voorkomen. De voedende zalf verzorgt je huid.
  • Een kalknagel of schimmelnagel is een nagel die aangetast is door een schimmelinfectie. Je nagel ziet er hierbij verkalkt uit. En dat staat natuurlijk niet zo mooi in die leuke schoentjes met open teen. Wartner Kalknagel 4-in-1 gel* biedt een effectieve behandeling tegen kalknagels. De gel hydrateert en versterkt het nagelherstel zonder je nagel te beschadigen.
  • Zijn jouw voeten na een dagje slenterende door de stad of na een festivalbezoek ook moe? Gehwol voetenbalsem verzorgt en verfrist je vermoeide voeten en helpt voetschimmel te voorkomen. De crème trekt snel in en geeft een aangenaam gevoel.
  • Hamertenen, eksterogen, pijnlijke voorvoeten en hallux valgus veroorzaken vaak zere voeten. Gehwol Comfort biedt hiervoor de oplossing. Lees er alles over in Zere Voeten? Dit zijn de 5 belangrijkste oorzaken.
voeten zomerklaar - sfeerbeeld

Geniet van een heerlijke, zonnige zomer met mooie en verzorgde voeten!

*Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Ben jij benieuwd naar ons hele voetverzorging assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer