De perfecte match! Een vitamine voor elke levensfase

dagravit vitamine

Haal alles uit je dag, je hele leven lang

Carpe diem, pluk de dag! Wil jij ook alles uit je leven halen, in welke fase je ook zit? Zorg dan goed voor je lichaam. Je lichaam heeft bepaalde vitamines en mineralen nodig om goed te blijven functioneren. Deze haal je zo veel mogelijk uit je voeding, maar soms is het ook goed om dit aan te vullen. Hier lees je welke behoeftes je lichaam in de verschillende levensfases heeft.

van 0.00 12.99

Kinderen en jongeren

Kinderen groeien en ontwikkelen zich elk dag. Maar het kan soms lastig zijn om ze via voeding alle benodigde vitamines en mineralen te geven. Vooral groentes gaan er niet altijd in. Aanvullen met een voedingssupplement kan dan een idee zijn.

In de tienerjaren komt het leven van je kinderen in een stroomversnelling. De hormoonhuishouding verandert en op school zijn de verwachtingen hoog. Dagravit Tieners Brain Support Multivitaminen zijn speciaal ontwikkeld voor deze levensfase. Het bevat ijzer wat bijdraagt aan de cognitieve ontwikkeling van tieners en ondersteunt het geheugen en concentratievermogen dankzij zink en jodium.

Tip: Wil je een gezond en fit gezin? Maak dan niet deze 5 fouten.

Volwassenen

Als volwassene kom je weer voor nieuwe uitdagingen te staan. Je werkt aan je carrière, start misschien wel een gezin en probeert daarnaast ook nog regelmatig te sporten en met vrienden af te spreken. Het leven is vaak druk en hectisch.

Dagravit Totaal 30 Weerstand & Energie met vitamine C en zink ondersteunt je immuunsysteem* en is goed voor je energiehuishouding**. Zo kun jij je drukke leven beter aan! Voor het behoud van sterke spieren*** en extra energie bij vermoeidheid**** zijn er Dagravit Magnesium Kauwtabletten. De lekkere, dubbel-laags kauwtabletten bevatten 33-66% van de RI magnesium.

dagravit

Volwassenen 50+

Als je een dagje ouder wordt, merk je dit vaak aan je lichaam. Je stofwisseling gaat langzamer werken en je eetlust neemt af. Maar de behoefte aan vitamines en mineralen blijft. En je lichaam mag dan wel ouder worden, je wilt waarschijnlijk nog wel fit en actief blijven.

Met Dagravit haal je alles uit je dag, ook als je wat ouder wordt. Met Vitaal 50+ Soepel Bewegen ondersteun je het behoud van gezonde gewrichten dankzij het plantenextract curcuma. Vitaal 50+ is ook goed voor de werking van je spieren dankzij calcium en magnesium.

*dankzij vitamine A, C en de mineralen selenium en zink
**dankzij vitamine C
*** dankzij magnesium
****dankzij magnesium en vitamine C

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer