De beste tips voor een heerlijke geur in huis

header- Glade

Geniet van de exclusieve geuren van Glade

Na een lange dag werken, kom je eindelijk thuis. Heerlijk even genieten! Hoe lekker is het dan als je een heerlijke geur tegemoet komt? De geur geeft je een gevoel van warmte, liefde en nostalgie. Het gevoel dat je echt thuiskomt. Het kan met deze tips!

Voorkom een muffe geur

Om te beginnen is het goed om ervoor te zorgen dat er geen muffe geurtjes in je huis hangen. Hier zijn verschillende trucjes voor. De bekendste is het openzetten van de ramen. Het is goed om je huis elke dag een uurtje te luchten. Zo voorkom je een muffe geur. Maar er is meer:

Onze tip: De Glade by Brise Nut Delight Kaars ziet er niet alleen super leuk uit, maar geeft ook nog eens een heerlijke geur af met de aroma's van hazelnoot, maple en pralines!

Voorkom een muffe geur

Om te beginnen is het goed om ervoor te zorgen dat er geen muffe geurtjes in je huis hangen. Hier zijn verschillende trucjes voor. De bekendste is het openzetten van de ramen. Het is goed om je huis elke dag een uurtje te luchten. Zo voorkom je een muffe geur. Maar er is meer:

  • Check of alle putjes in huis nog goed doorlopen. De putjes van je douche, wastafel en gootsteen zijn een bron van onfrisse geurtjes. Als deze hierin blijven hangen, gaat het snel muf ruiken. Maak de putjes daarom regelmatig schoon.
  • Vergeet niet om regelmatig je gordijnen te wassen en ook je bank te reinigen. Geurtjes kruipen hier als het ware in.
  • Voorkom vocht in huis. Douche daarom met de badkamerdeur dicht en hang je natte was (als het kan) niet in huis. Vocht is een belangrijke veroorzaker van een muffe geur.
    Nadat je huis weer heerlijk opgefrist is, is het tijd voor een lekkere geur. Geniet bijvoorbeeld met de nieuwe geuren van Glade en Disney The Nutcracker and the Four Realms.

Exclusieve geuren voor in huis

Op 1 november verschijnt het magische sprookje Disney The Nutcracker and the Four Realms in de bioscoop. Speciaal voor deze film heeft Glade drie exclusieve limited edition geuren voor in huis ontwikkeld:

  • Sweet Fantasies geeft een heerlijke mysterieuze geur af met de aroma's van donkere pruimen, geurige viooltjes, verslavende vanillesuiker, bramen en viooltjes. Verlies jezelf in deze gepassioneerde fruitcombinatie.
  • Nut Delight is een warme en nostalgische geur met de aroma's van geroosterde hazelnoot, esdoorn en zoete pralines. De zoetigheid van het seizoen staat centraal in deze rijke geurcombinatie.
  • Magical Forest is een winterse en feestelijke geur met de aroma's van dennennaalden, amber en bessen. Afgewerkt met verfijnde tonen van een vleugje nootmuskaat zorgt deze geur er voor dat je helemaal op gaat in de magie van het moment.

De drie geuren zijn verrijkt met essentiële oliën en verkrijgbaar voor alle kamers in je huis. Er is een automatic spray voor grotere ruimtes, een geurkaars voor een subtiele geur en een spray voor het verwijderen van onaangename geurtjes. Voor welke geur ga jij?

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer