De 4 grootste voordelen van de overgang

lucovitaalovergang-header

Zitten er voordelen aan de overgang?

Op dit moment zijn zo’n 1,6 miljoen Nederlandse vrouwen in de overgang. Best veel als je er zo over nadenkt. De overgang duurt gemiddeld tien jaar lang en geeft het einde van de vruchtbare periode aan. Tijdens deze periode hebben veel vrouwen overgangsklachten, zoals opvliegers en stemmingswisselingen. Eén op de drie heeft hier zelfs zo veel last van dat het hun dagelijkse bezigheden beïnvloedt. Maar wist je dat de overgang ook voordelen kent? We zetten hier de vier belangrijkste voor je op een rijtje.

Voordeel 1 – Je wordt nooit meer ongesteld

En dat is fijn! Je ervaart nooit meer de vervelende ongemakken die bij je menstruatie horen. Ook ben je nooit meer nét ongesteld als je op vakantie gaat en loop je niet meer het risico om door te lekken in je witte broek.

Voordeel 2 – Geen gedoe meer met maandverband en tampons

Heb jij ook altijd wel een tampon of wat maandverband bij je, voor het geval dat? Die kan je dan nu uit je tas halen. Ze zijn namelijk niet meer nodig. Bedenk je eens hoeveel geld je hiermee bespaart. Daarmee kun je een hoop andere leuke dingen doen.

Voordeel 3 – Je bent weer de baas in bed

Na je menopauze word je niet meer ongesteld en heb je geen eisprong meer. Je kan dus niet meer zwanger worden. Bye bye pil, spiraaltje en condooms. Als je een vaste partner hebt, heb je geen voorbehoedsmiddelen meer nodig. En dat geeft je vaak meer rust en vrijheid tussen de lakens. Het gaat dan alleen nog maar om het lichamelijk contact en daar kun je nu volop van genieten.

lucovitaalovergang-sfeer

Voordeel 4 – Ontdek de nieuwe jij

Voor veel vrouwen is de overgang een moment waarop ze meer voor zichzelf gaan kiezen. Je lichaam maakt door de overgang minder oestrogeen en oxytocine aan. Deze zorghormonen geven je de behoefte om voor anderen te zorgen. Omdat deze behoefte kleiner wordt, heb je vaak meer rust om naar jezelf te gaan luisteren en te doen wat jij wilt. Dit is daarom de perfecte tijd om een nieuwe versie van jezelf te ontdekken.

Lucovitaal helpt je tijdens de overgang

Natuurlijk zijn de opvliegers en rusteloze, prikkelbare gevoelens nog even iets waar je mee moet omgaan voordat je volop van deze voordelen kunt genieten. Lucovitaal helpt je hierbij. Lucovitaal Overgang Balans Tabletten bevatten een uitgebreide formule:
• Zilverkaars en wilde yam helpen bij opvliegers, nachtzweten, rusteloze en prikkelbare gevoelens en helpen bij het behoud van een rustige en comfortabele overgang.
• Cayennepeper helpt bij het behoud van je silhouet en draagt bij aan gewichtsvermindering.
• Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit, ondersteunt het energieniveau en helpt om vermoeidheid te verminderen.
• Vitamine D3 is goed voor het behoud van sterke botten en is goed voor de werking van de spieren.
• Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding, voedt je huid van binnenuit en houdt je haren sterk.

van 0.00 9.95

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer