Bezoek gratis de A.Vogel tuinen

KV_00_Blog_headerbeeld-AVogel-Tuinen

Twaalf hectare krachtige, kleurige kruiden

Weet je dat A.Vogel 70% van de planten die gebruikt worden in de producten zelf ecologisch kweekt in Nederland? Op de Veluwe bij ’t Harde en Elburg om precies te zijn. En jij kunt deze 12 hectare grote tuinen bezoeken en de kracht van de natuur zelf opsnuiven. Van mei tot en met oktober zijn ze open voor iedereen!

Natuurkracht

De kleurrijke tuinen staan vol met kruiden en planten. Ze worden helemaal ecologisch gekweekt, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. De planten kunnen je gezondheid ondersteunen. Eén bonk natuurkracht dus. Zoals de rode zonnehoed die de werkzame stof levert voor A.Vogel Echinaforce.

Lees hier meer over A.Vogel Echinaforce.

Natuurlijk dagje uit

Je mag de tuinen gratis bezoeken, ideaal voor een natuurlijk dagje uit. Snuif de natuur op tijdens een wandeling of leerzame speurtocht door de kleurrijke kruidenvelden.

Je zintuigen komen helemaal tot leven in de Pluk- en Smultuin en het Blotevoetenpad. Voel je helemaal vrij om je dag in de A.Vogel tuinen zelf in te vullen of boek één van de arrangementen die A.Vogel biedt. Neem de kinderen gerust mee, want ze kunnen klimmen en klauteren en roetsjen met de kabelbaan. Even helemaal back to nature!

Bekijk hier alle info over de A.Vogel tuinen.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer