De beste primer voor jouw huid

header

Primers creëren een egale basis voor je make-up: op je ogen, lippen of je hele gezicht. Je make-up blijft er bovendien langer door zitten. Voor de meeste huidtypes zijn er speciale primers. Wij vertellen je welke perfect is voor jouw huid.

Onze tip: Geef je oogschaduw en eyeliner een blijvende impact met de Max Factor Elixir Eyeshadow Primer. De primer zorgt ervoor dat je oogschaduw niet in de vouwtjes gaat zitten,uitloopt of vervaagt.

De beste primer voor een huid met oneffenheden

Je hebt een lichte primer nodig die je poriën niet verstopt maar je huid wel hydrateert. Ga op zoek naar een multifunctioneel product dat de huid verzorgt en tegelijkertijd een goede basis voor je make-up vormt. Primers die ingrediënten bevatten om vlekjes tegen te gaan, zoals salicylzuur, zijn ideaal voor dit huidtype.

De beste primer voor een droge huid

Ga voor romige, vochtinbrengende, op gel gebaseerde primers die de hele dag door hydratatie bieden, maar ook een gelijkmatige, heldere basis creëren. Zoek naar producten die hydraterende ingrediënten bevatten, zoals hyaluronzuur en glycerine. Loop met een grote boog om matterende primers heen. Deze maken je huid nog droger.

De beste primer voor een ouder wordende huid

Als je je zorgen maakt om rimpels en kraaienpootjes, ga dan voor een antirimpelformule. De actieve ingrediënten verbeteren de natuurlijke elasticiteit van je huid, maken je huid strakker en egaler en gaan rimpelvorming tegen.

De beste primer voor de vette huid

Als je een vette huid hebt, blijft je make-up misschien niet de hele dag goed zitten. Dat kan frustrerend zijn. Een matterende primer zonder olie maakt je gezicht onmiddellijk egaler. En de primer doet hard zijn best om het glimmen van je huid de hele dag onder controle te houden.

De beste primer voor een gecombineerde huid

Als je een vette T-zone hebt en droge wangen, dan kun je het best twee primers combineren. Breng een matterende formule zonder olie aan op de T-zone om het glimmen onder controle te houden. Gebruik een lichte, hydraterende primer om de huid van je wangen te voeden.

De beste primer bij grove poriën

Ga voor een primer met siliconen die de huid egaliseert en de textuur verfijnt. Siliconen zorgen ervoor dat grove poriën en onzuiverheden minder opvallen, maar verstoppen je poriën niet.

Supertip: de Catrice Prime And Fine 010 A Little Bit Of Base Multitalent Lip Primer verzacht lijntjes, zorgt dat je lipstick langer blijft zitten en voorkomt uitlopen of schilferen.

van 0.00 3.59

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer