3 verrassende tips voor een jaar vol energie

3-verrassende-tips-voor-een-jaar-vol-energie-header2

Zo ga jij energiek het jaar door!

Donkere, grijze dagen, drukte op je werk, gebroken nachten, een nieuw schooljaar, er zijn van die veeleisende periodes waarin je je vermoeid en lusteloos voelt. Dan is het moeilijk om je energie vast te houden. Gelukkig kun je daar met deze verrassende tips verandering in brengen!

Wil je de hele maand fit, energiek en lekker in je vel blijven? Supradyn Femina 21+7 bevat 21 gele tabletten met multivitamines om je energieniveau te ondersteunen en 7 witte tabletten met ijzer ter ondersteuning bij vermoeidheid en extra magnesium voor de ondersteuning van de gemoedstoestand!

3 tips voor meer energie

Voor voldoende energie is een goede basis een must. Zorg daarom dat je genoeg slaapt, probeer zo veel mogelijk daglicht mee te pakken en eet gezond. Maar er zijn meer verrassende dingen die je kunt doen om energie te krijgen:

Tip 1: Dans door de kamer, ga even hardlopen of focus je op een diepe ademhaling. Het klinkt misschien een beetje gek, maar dit geeft je meer energie. Je hersenen krijgen hierdoor namelijk meer zuurstof en je voelt je een stuk wakkerder.
Tip 2: Vergeet niet om elke dag meerdere korte pauzes te nemen. Een korte pauze maakt je productiever. Doe bijvoorbeeld een paar ademhalingsoefeningen, loop even een klein rondje of ga wat drinken halen. Hierna kun je weer fris aan de slag.
Tip 3: Sta stress toe. Meestal is het advies om stress zoveel mogelijk te vermijden. Dat is ook zeker het beste. Maar als je wel last hebt van stress, is het goed om de stress wel toe te staan. Als je de stress verstopt, voelt het net alsof je een storm in een klein doosje opsluit. Maar hierdoor merk je minder snel dat je stress hebt. Geef daarom toe dat je gestrest bent en probeer dit aan te pakken. Alleen zo krijg je weer energie.

Met wat extra’s voor een goede start

Kan jouw lichaam wel wat extra’s gebruiken om energiek door het jaar te gaan? Supradyn helpt. Supradyn Complex Forte zorgt voor extra energie bij vermoeidheid* en is verkrijgbaar in tabletten en bruistabletten. Zo beleef je jouw jaar vol energie!

* De vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeren extra energie bij vermoeidheid.

Ben je benieuwd naar ons hele Supdradyn assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer