10 zomerse uitjes met de kinderen

Zomerse uitjes met kinderen

Met het hele gezin een dagje uit

De zomer is het ideale seizoen om gezellig een dagje met het hele gezin op pad te gaan. Even lekker ontspannen, genieten van het mooie weer en plezier maken. Weet je niet wat je moet gaan doen? Dan hebben wij nog een aantal leuke tips voor je.

Tip 1: Een dagje waterpret in het zwembad

Zwemmen is altijd leuk. En als het weer een dagje tegenzit, kan je naar het zwembad gaan. Ook leuk: discozwemmen!

Extra tip: In het zwembad loop je makkelijk een wrat op. Gebruik Formule W wrattentinctuur om wratten snel de kop in te drukken.

Tip 2: Zon, zee en strand

Op zoek naar verkoeling? Ga dan lekker een dagje naar het strand. Daar is altijd genoeg te doen. Lekker zwemmen in de zee, een zandkasteel bouwen en spelen met de strandbal. Meer heb je niet nodig.

Tip 3: Dieren kijken in de dierentuin

Stoere leeuwen, reusachtige olifanten en schattige aapjes, je ziet ze allemaal in de dierentuin. Ontdek dieren die je misschien nog niet kent en kijk hoe ze leven.

Tip 4: Spelen in een pretpark of speeltuin

Kinderen leven zich helemaal uit in een pretpark of speeltuin. Lekker van de glijbaan, gillen in de wildwaterbaan en daarna een patatje halen. Als ze na zo’n dagje thuiskomen, slapen ze zeker weten goed!

Extra tip: Heeft je kind last van wagenziekte? Gebruik dan Suprimal reistabletten. Zo is de ook de autoreis ernaartoe leuk.

Tip 5: Bezoek een (interactief) openlucht museum

Voor een leerzaam uitje ga je naar een museum. Er zijn verschillende leuke openlucht musea in Nederland waar je van alles kan leren en ontdekken. Leuk voor jong en oud!

Tip 6: Ga naar een leuke (kinder)voorstelling in het theater

Wist jij dat er in het theater voorstellingen speciaal voor kinderen zijn? Vaak is het de kans voor je kindje om zijn grote helden in het echt te zien. Een belevenis waar ze het nog lang over zullen hebben.

Tip 7: Kamperen in eigen tuin

Voor een gezellig uitje hoef je niet altijd ver weg. Soms is je achtertuin ver genoeg! Barbecueën en marshmallows roosteren boven het kampvuur. En daarna samen naar de sterren kijken.

Tip 8: Lekker het water op

Op een boot ben je even helemaal weg. Weg van al je zorgen. Even alleen maar genieten. Heerlijk! Ga bijvoorbeeld mee met een rondvaart door de stad of huur zelf een bootje.

Tip 9: Picknicken in het bos

Waarom eet je elke dag weer aan dezelfde saaie tafel? Ga er eens op uit en maak van je lunch een heerlijke picknick in het bos. Lekker op de fiets op pad en genieten van de natuur.

Tip 10: Ontdek een stad

Ga met het hele gezin op ontdekkingstocht in de stad. Elke stad heeft zijn eigen bijzondere plekjes en kenmerken.

Extra tip: Bij kleine ongelukjes, zoals een schaafwondje of brandwond, gebruik je Nestosyl 3-in-1 wondgel. Dankzij de gel herstelt het wondje sneller. Bij een insectenbeet gebruik je Nestosyl Crème.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer