Wat kun je met de Kruidvat fotoapp?

Header_Wat kun je met de Kruidvat fotoapp

Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van onze fotoapp!

Wil je op vakantie een persoonlijke wenskaart naar het thuisfront sturen? Of wil je de kinderen op het kinderfeestje van je zoon of dochter als aandenken een foto van het feestje mee naar huis geven? Het kan allemaal met de Kruidvat fotoapp! Ontdek hier het gemak en de veelzijdigheid van deze app.

Wat is de Kruidvat fotoapp?

Met de Kruidvat Fotoservice-app bestel je heel eenvoudig fotoafdrukken, wanddecoratie, fotoboeken, wenskaarten, fotocadeaus en nog veel meer. Je uploadt de foto’s van je smartphone in de app en kunt hiermee direct aan de slag.

Je betaalt je fotoafdruk, -boek of – cadeau eenvoudig met de Kruidvat app. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal ‘m op in de winkel. Je bepaalt zelf wat jij het makkelijkst vindt!

Sfeerbeeld round_Wat kun je met de Kruidvat fotoapp

De meest gebruikte functies van de app

Met de Kruidvat fotoapp op je smartphone of tablet maak je in no time de mooiste fotoproducten. De app is vooral handig voor:

  • Het afdrukken van je foto’s. In de app kies je zelf het formaat en voeg je naar wens een leuke tekst of achtergrond toe. Wil je de foto’s snel in huis hebben? Maak dan gebruik van onze 1-uurs-fotoservice. Je bestelt de foto’s waar en wanneer je maar wilt en haalt ze na een uur al op bij een Kruidvat winkel. Supersnel toch?
  • In onze fotoservice-app maak je ook heel gemakkelijk een kaartje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wenskaartje met een foto van je vakantieadres of een last-minute verjaardagskaartje? Je kies zelf welke foto je gebruikt en personaliseert deze met een leuke tekst en fotopostzegel. Binnen twee dagen na het plaatsen van je bestelling ligt het kaartje bij PostNL en is het op weg naar de ontvanger.
  • Zit je op de bank te staren naar een lege muur? Pak dan je telefoon en doe hier direct wat aan! Kies de mooiste foto voor aan de muur en maak je eigen canvas, aluminium wanddecoratie of poster gewoon op je smartphone. Laat ‘m thuisbezorgen of kom even van de bank om ‘m op te halen in een van onze winkels. Jij bepaalt.

Er is nog veel meer!

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die onze fotoapp biedt. Er is nog zoveel meer! Het beste is om het gewoon zelf te ontdekken door de app te downloaden. Je doet dit heel eenvoudig via Google Play of in de App Store.

De app is constant in ontwikkeling en er worden regelmatig nieuwe functies aan toegevoegd. Zo hebben we inmiddels voice control toegevoegd. Hiermee maak je een fotoproduct met je stem. Ook hebben we allerlei nieuwe fotoboekstijlen ontwikkeld waarmee je je fotoboek nog meer personaliseert. Ook de mogelijkheden voor het bewerken van je foto’s worden steeds uitgebreider. Rode ogen? Geen probleem voor de fotoapp! Is de foto overbelicht? Ook dat pas je gemakkelijk aan.

Waar wacht je nog? Download ‘m nu!

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer