Pak je kerstcadeaus in met de fotoaccessoires van Kruidvat

Header-fotoextrablogartikel

Maak je kerstcadeaus dit jaar extra speciaal

Zoek jij ook ieder jaar naar originele, creatieve en persoonlijke manieren om je kerstcadeaus in te pakken en te versieren? Alleen een standaard cadeaupapiertje met een naam erop is toch wel een beetje saai. Tegenwoordig zijn er veel trends voor het inpakken van kerstcadeaus. En een cadeautje is nog leuker als er extra aandacht aan besteed is. Hier lees je hoe je dat doet.

Een persoonlijke tintje maakt een kerstcadeau uniek

Hoe maak je een cadeau uniek? Ga je mee met de (kerst)trends of ga jij je eigen gang? Struin jij het hele internet af op zoek naar ideeën voor het inpakken van jouw kerstcadeaus of neem jij een kijkje in een winkel hoe ze daar de cadeautjes voor de klanten inpakken?

Hier vind je een aantal ideeën om een cadeau persoonlijk en uniek te maken met foto’s. Met deze foto’s maak je je kerstcadeautjes extra speciaal.

Aan de slag!

Kies als eerste de kleuren waarmee je jouw kerstcadeaus wilt aankleden. Het is natuurlijk een perfecte match wanneer het ingepakte kerstcadeau bij de decoratie van je kerstboom past.

Koop vervolgens linten, labels, touw, confetti, cadeaupapier en andere inpakaccessoires die qua kleuren mooi bij elkaar passen. Bij Kruidvat vind je allerlei leuke accessoires. Ook producten uit de natuur, zoals een kersttakje of rode besjes zijn leuk bij het aankleden of versieren van je kerstcadeaus.

Rond-sfeerbeeld-2-fotoextra

Nu is het tijd om echt aan de slag te gaan. Met deze leuk ideeën maak jij pareltjes van je kerstcadeautjes:

  • Natuurlijke producten zijn helemaal in. Gebruik (bruin) cadeaupapier wat oud lijkt of in de kleur van karton met fel gekleurde accessoires. De accessoires springen er dan mooi uit. Verder kun je qua natuurlijke spullen natuurlijk nog eikeltjes, besjes, blaadjes en takjes toevoegen. De producten die je vaak in kerststukjes ziet, zijn ook heel handig en leuk bij het versieren van jouw cadeau.
Rond-sfeerbeeld-1-fotoextra
  • Met een fotofilmstrip versier je jouw cadeau leuk, origineel en persoonlijk. Plaats meerdere foto’s op de filmstrip en kies een leuk design of kader. Je kunt er zelfs nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Ben je aan de late kant met het inpakken van je kerstcadeaus? Geen probleem! Bij de Kruidvat fotokiosk druk je direct in de winkel foto’s en filmstrips af.
  • Je kunt natuurlijk een naam op je cadeau schrijven of er een naamlabel aanhangen, maar persoonlijke wenskaartjes zijn veel specialer. Bij Kruidvat Foto ontwerp je met jouw eigen foto’s, designs in verschillende thema’s, cliparts en teksten een leuk wenskaartje. Je kunt ze dan direct afdrukken via de fotokiosk. Bestel ze per stuk of (nog voordeliger) per set.
  • Heb je effen cadeaupapier zonder printjes? Versier jouw cadeautje dan met mooie fotostickers. De fotostickers worden afgedrukt op premium fotopapier en zijn te bestellen in een set van 4, 8 of 16 stickers.

Extra tip: Voeg ook leuke designs en teksten toe aan jouw stickers.

Nog meer inspiratie nodig?

Heb je nog meer inspiratie nodig of weet je niet wat je cadeau moet geven? Van fotoboeken tot wenskaarten en van wanddecoratie tot fotocadeaus, bij Kruidvat Foto maak je op heel veel verschillende manieren van je kerstcadeau een heel persoonlijk cadeau.

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer