Kruidvat Blog

Lekker retro: 3 redenen om je foto’s als polaroid te laten afdrukken

Header_Lekker retro 3 redenen om je foto’s als polaroid te laten afdrukken

Retrofoto’s afdrukken met de Kruidvat Fotoservice

Je nieuwe foto’s in een oud jasje; dat krijg je met onze retroprints. Deze fotoafdruk plaatst een brede, witte rand om je foto waardoor het net lijkt alsof deze met een ouderwetse polaroidcamera is gemaakt. Hier ontdek je drie redenen waarom het leuk is om je foto’s met een retro-effect af te drukken.

1 – Breng de jaren ’80 terug

Ben je gek op de stijl van de jaren ’80 en hou je van een vintage look in je huis? Dan is de retro fotoprint ideaal. Als je de retrofoto’s in je huis plaatst, haal je zo dat jaren ’80-gevoel terug.
De retro fotoafdrukken zijn ook leuk als wanddecoratie. Je kunt de foto’s afdrukken in een set met 16, 24 of 32 foto’s. Hang de foto’s bij elkaar aan de muur of maak een collage in een fotolijst.

2 – Geef een retrofoto cadeau

Op het witte deel onder de retrofoto kun je een tekst laten plaatsen, eventueel kun je ook nog tekst op de achterkant van de foto zetten. Wil je je beste vriend(in) verrassen met een kleinigheidje of je moeder een herinnering geven aan die leuke moeder-dochter-dag die jullie samen hebben gehad? Laat dan je foto afdrukken als een polaroidfoto en zet er een persoonlijke tekst onder.

3 – Leuke herinnering in een bewaardoosje

Als je de retro-afdrukken bij de Kruidvat Fotoservice bestelt, heb je de keuze uit een set van 16, 24 of 32 prints. Om je fotoafdrukken mooi te houden, krijg je er een handig en mooi bewaardoosje bij. En dat maakt van de foto’s ook een prachtige herinnering.

Hoe leuk is het om bijvoorbeeld van elke gast op een verjaardagsfeestje een foto te hebben? Of bijzondere herinneringen van jullie samen af te drukken met de datum erbij? Als je ze bij elkaar verzameld in het doosje, heb je ze altijd allemaal bij de hand. Heerlijk om doorheen te bladeren en herinneringen op te halen.

Sfeerbeeld_round_Lekker retro 3 redenen om je foto’s als polaroid te laten afdrukken

Wil je meer weten of direct je eigen retrofoto’s bestellen? Ga dan snel naar onze Fotoservice.

close

Previous

Foto’s afdrukken: wat is het juiste formaat?...
close

Next

Foto op hout of canvas? Dit zijn de verschill...