5 redenen waarom je spijt krijgt als je geen fotoboek maakt

Header - 5 redenen waarom je spijt krijgt als je geen fotoboek maakt

Maak vandaag nog een fotoboek!

Een fotoboek is misschien wel één van de mooiste manieren om je foto’s te bundelen en je herinneringen te bewaren. Het is toch zonde als al die leuke foto’s op je telefoon of computer blijven staan? Hier vind je vijf redenen waarom je spijt krijgt als je geen fotoboek maakt.

1 – Je beleeft alles nog een keer opnieuw

Vind jij het ook zo leuk om door een fotoalbum te bladeren en die mooie tijden opnieuw te beleven? Dat heb je ook bij het maken van een fotoboek. Het is dé perfecte gelegenheid om door al je foto’s te scrollen en al die momenten te herbeleven. Wat wil je nog meer?

Nog een voordeel van een fotoboek is dat dit de perfecte kans is om je foto’s en je herinneringen voor altijd te bewaren. Op je computer loop je altijd het risico dat je harddrive kapot gaat en je zo je foto’s kwijtraakt.

2 – Een momentje voor jou én je creativiteit

Het maken van een fotoboek is een heerlijk momentje voor jezelf. Neem er dan ook even echt de tijd voor. Zet je favoriete muziekje op, pak er een lekker kopje thee bij en begin. In een fotoboek kun je al je creativiteit kwijt. Kies bijpassende achtergronden, speel met het formaat van je foto’s en kies de juiste volgorde.

3 – Een fotoboek vertelt een verhaal

Een fotoboek is misschien wel net zo leuk als een gewoon boek. Het vertelt namelijk een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld die bijzondere wereldreis of je trouwdag. Kies daarom zorgvuldig de volgorde van je foto’s. Als het af is, laat je het dan vol trots aan iedereen zien.

4 – Een fotoboek maken is supersimpel

Vroeger plakte je je foto’s met de hand in een fotoalbum. De tafel lag bezaaid met al je foto’s, de lijm plakte aan je vingers en als je eenmaal iets opgeplakt had, was er geen weg meer terug. Het voordeel van een digitaal fotoboek is dat je het met behulp van digitale software maakt. Hierdoor kun je er op elk moment aan werken en wanneer je maar wilt nog dingen veranderen. Als je dan ’s nachts een creatieve ingeving krijgt, is het geen probleem om de volgorde van je foto’s volledig om te gooien.

sfeerbeeld - 5 redenen waarom je spijt krijgt als je geen fotoboek maakt

En het maken van een fotoboek is supersimpel! Met de fotosoftware pak je eenvoudig alle foto’s erbij en plaats je ze waar je maar wilt. Je past het formaat eenvoudig aan, zet er een leuke tekst bij en zoekt een bijpassende achtergrond uit. Alles kan!

5 – Een fotoboek is hét perfecte cadeau

Een fotoboek voor jezelf maken is leuk, maar een voor een ander ontwerpen is ook een aanrader. Verras je partner met een mooi fotoboek van jullie huwelijksreis of maak een fotoboek voor je oma met alle foto’s van haar verjaardag. Met een fotocadeau is iedereen blij!

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer