4 foto-ideeën voor je mooiste foto’s van afgelopen jaar

Header - foto ideeen voor je mooiste

Wat doe jij met je foto’s van afgelopen jaar?

Heb jij in het afgelopen jaar ook veel foto’s gemaakt? Als je hier niks mee doet, blijven ze vaak op je computer of telefoon staan. Zonde! Want met deze vier foto-ideeën maak je iets leuks van je mooiste foto’s van afgelopen jaar.

Foto-idee 1: Maak een kalender voor het nieuwe jaar

Een kalender is altijd handig. Zo vergeet je nooit meer een verjaardag en ben je niet te laat voor die ene belangrijke afspraak. Het is nóg leuker als je eigen foto’s op deze kalender staan. Ontwerp daarom je eigen fotokalender voor het nieuwe jaar met je mooiste foto’s van het afgelopen jaar. Kies voor elke maand een passende foto en kijk zo het hele jaar door terug op je mooiste herinneringen.

Foto-idee 2: Ontwerp je eigen fotoboek

Weet jij nog dat je vroeger uren door oude fotoalbums kon bladeren? Dat doe je waarschijnlijk niet met de foto’s die op je computer blijven staan. Druk ze daarom af en plak ze in een fotoalbum of maak online je eigen fotoboek.

Foto-idee 3: Druk je foto’s af

Heb je een paar foto’s van het afgelopen jaar die er voor jou echt uitspringen? Druk deze dan af en zet ze in een fotolijstje. Kan je niet kiezen? Kies dan voor een miniprint. Op deze fotoprint zet je drie of vier foto’s in een klein formaat.

Foto-idee 4: Herinnering aan de muur

Wil je het wat grootser aanpakken? Ga dan voor een mooie fotoherinnering aan de muur. Van je mooiste foto van het afgelopen jaar maak je eenvoudig wanddecoratie. Ga bijvoorbeeld voor een mooie canvas, een foto op tegels of een foto op hout.

Genoeg inspiratie opgedaan? Ga dan snel naar onze Fotoservice en ga direct aan de slag!

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer