3 redenen waarom een foto op canvas geweldig is

header canvas

Je mooiste moment aan de muur

Heb je ook zo’n vakantiefoto waar je helemaal fan van bent? Of een superschattige foto van je hond of kat? Of een prachtige foto van het hele gezin? Hoe leuk is het om deze foto op canvas af te laten drukken en aan je muur te hangen. Na het lezen van deze 3 redenen ben je zeker om.

De voordelen van een foto op canvas aan je muur

Canvas is populair. Hiermee tover je je favoriete foto in no time om tot prachtige wanddecoratie. Canvas wordt gemaakt van ruw, elastisch katoen. Het past perfect in elk interieur en eigenlijk elke foto komt er mooi op uit.

Waarom je voor canvas moet kiezen? Dat is simpel:

  • Canvas is licht materiaal. Je hebt dan ook geen zware schroeven en speciaal gereedschap nodig om je foto op te hangen.
  • Canvas is sterk. Je wanddecoratie gaat daardoor jaren mee. Is er vuil op je canvas gekomen? Geen probleem! Haal een vochtige doek over je canvas en hij is weer schoon.
  • Voor een canvas heb je geen lijst nodig.

Laat nu je foto op canvas afdrukken

Overtuigd? Wij drukken je foto op canvas extra mooi af. Kruidvat gebruikt bij het afdrukken van je foto op canvas maar liefst twaalf verschillende kleuren inkt. Hierdoor heeft de print een hoge kwaliteit. De inkt is uv-bestendig en je canvas verkleurt daarom niet als hij in de zon hangt.

Het frame van vurenhout is stevig en smal. Hierdoor verlies je zo min mogelijk van je foto aan de zijkant. Je hangt de wanddecoratie gemakkelijk aan dit frame op. Wil je je canvas aan een haakje ophangen? Ook dat kan. Je schroeft dit eenvoudig in het houten frame. Let op, het haakje is niet meegeleverd

Bestel nu jouw foto op canvas!

rondsfeerbeeld foto

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer