BLOG Kruidvat

De 7 meest originele fotocadeaus voor Moederdag

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 04/04/2019

Een fotocadeau is het perfecte cadeau voor Moederdag

Is jouw moeder ook de allerliefste en leukste mama van de hele wereld? Verras haar dan op Moederdag met een origineel cadeau. Want waar maak je je moeder nou blijer mee dan met een persoonlijk fotocadeau? Hier vind je de 7 meest originele moederdagcadeaus.

Een persoonlijk cadeau voor je moeder

Foto’s zijn kostbare herinneringen. Herinneringen aan bijzondere gebeurtenissen, speciale momenten en mooie avonturen. Met een fotocadeau leg je deze herinneringen vast. Dit zijn de zeven meest originele fotocadeaus:

1 – Stuur je moeder een kaartje. Kies zelf een leuke foto voor op de voorkant en zet op de achterkant een speciale boodschap of nodig haar uit om samen iets leuks te gaan doen.

2 – Druk de mooiste foto van jullie samen af op canvas. Dat is de perfecte herinnering voor aan de muur. Zo kan ze elke dag met trots naar deze mooie aanwinst voor haar interieur kijken.

3 – Kan je niet kiezen uit al die leuke foto’s van jullie samen? Maak dan een fotoboek. Zet hierin alle foto’s van afgelopen jaar of van die mooie reis die jullie samen gemaakt hebben. Ze vindt het vast heerlijk om daar doorheen te bladeren en herinneringen op te halen.

Een andere leuke manier om foto’s te bundelen is een fotowaaier. Hierin is ruimte voor dertig vierkante foto’s. Een metalen pin houdt ze bij elkaar. Door de pin open te schroeven, kun je de volgorde van de foto’s veranderen.

4 – Met een fotokalender heeft je moeder een jaar lang plezier. Weet je wat leuk is? Je kiest zelf de beginmaand uit. Zo kun je haar elk jaar met Moederdag een nieuwe kalender geven.

5 – Kan je moeder niet zonder haar dagelijkse kopje thee? Geef haar dan een unieke theekaart cadeau. Vergeet ook niet om er chocola bij te doen. Dat valt altijd in de smaak! Bij ons kun je een reep Tony’s Chocolonely of doosje Merci personaliseren.

6 – Werkt je moeder de hele dag achter de computer? Verras haar dan met een persoonlijke muismat. Dat maakt haar werk een stuk leuker!

7 – Doen jullie graag spelletjes? Maak dan je eigen foto-memo! Het spel bestaat uit 50 kaartjes. Zoek dus jullie 25 leukste foto’s uit en laat deze afdrukken op het memospel. Dat zorgt gegarandeerd voor veel plezier. Allemaal leuke, originele en persoonlijke ideeën voor het perfecte moederdagcadeau.

Wat ga jij geven? Ga snel naar de webshop voor het hele fotoassortiment!

close

Previous

De 5 leukste cadeaus voor Moederdag
close

Next

De 5 leukste cadeaus voor Vaderdag