BLOG Kruidvat

Vier 25 september Burendag met elkaar!

Doe mee!

In het weekend van 25 september organiseren Douwe Egberts en het Oranje Fonds weer Burendag. Dit jaar is vanwege de coronacrisis de behoefte om samen te zijn met elkaar groter dan ooit. Wist je dat je op veel manieren veilig Burendag kunt vieren? Meld je nu aan een ontvang een gratis Burendagpakket*!

Wat is Burendag?

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het is ontstaan vanuit de gedachte dat buurten gezelliger, socialer en veiliger worden als buren elkaar kennen. En hoe kan dat nou beter dan onder het genot van een goed bakje koffie? De dag is een mooi moment om samen iets goeds te doen voor je buurt. In totaal hebben al meer duizenden buurten samen Burendag gevierd!

Hoe doe je mee aan Burendag?

Iedereen kan meedoen aan Burendag. Steek met je buren de koppen bij elkaar en bedenk een goed Burendag-idee voor je buurt. Knap eens een buurttuin op, organiseer een talentenjacht of een leuke buurtbingo. Ga voor aanmelden, inspiratie voor veilig vieren en een handige toolkit naar http://www.burendag.nl. Hier maak je ook eenvoudig je eigen Burendag-uitnodiging én kun je een aanvraag indienen voor een bijdrage van het Oranje Fonds om je plan uit te voeren.

Goed om te weten: Als je je activiteit vóór 1 september aanmeldt, krijg je het enige echte Burendagpakket boordevol inspiratie thuisgestuurd! Wees er wel snel bij, want op=op.

Win een Douwe Egberts koffiepakket voor jou en je buur!
Ga je gezellig met de buurtjes een buurttuintje opknappen of veilig een spelletjesmiddag organiseren onder het genot van een kopje koffie? Tag de buur die altijd voor je klaarstaat en maak nu kans op een Douwe Egberts koffiepakket voor jou en je buur.

*op=op

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Haal Koningsdag naar je eigen huis met deze K...
close

Next

In 5 stappen zelf je trouwalbum maken