Kruidvat Blog

4 unieke en persoonlijke valentijnscadeaus

Waarmee verras je jouw Valentijn op 14 februari?

De dag van de liefde komt er weer aan. Wie is dit jaar jouw Valentijn en, nog belangrijker, waarmee ga je hem of haar op 14 februari verrassen? Je wilt iets origineels, iets unieks en het liefst ook nog iets persoonlijks voor valentijnsdag. Nou, deze 4 valentijnscadeaus zijn dat allemaal!

1 – Gepersonaliseerde Merci of Tony’s Chocolonely

Een cadeau dat altijd in de smaak valt is chocola. Want zeg nu eerlijk, daar houdt iedereen toch van? Bij onze fotoservice kun je jouw doosje Merci of reep Tony’s Chocolonely personaliseren. Creëer je eigen ontwerp, gebruik een foto van jullie samen en maak een uniek cadeau voor Valentijnsdag dat zeker in de smaak valt.

2 – Niet zomaar een valentijnskaartje…
Wil jij op Valentijnsdag een kaartje sturen naar je secret crush? Of woont je partner ver weg en wil je hem of haar verrassen met een kaartje? Maak dan een persoonlijke draaikaart. Onze draaikaarten zijn gemaakt van stevig papier. Het middelste deel van de voorkant draait los van de kaart zelf en maakt de kaart uniek. Kies voor het draaiende deel voor een hartje om je valentijnskaart nog liefdevoller te maken. In slechts een paar klikken ontwerp je zo een uniek kaartje voor Valentijnsdag!

3 – Proost!
Vieren jullie Valentijnsdag samen met een romantisch (thuis)diner? Verras je lief dan met een uniek glas. Bij ons kun je namelijk bierglazen, wijnglazen en champagneglazen laten graveren. Je bepaalt zelf wat je op het glas laat zetten. Een lieve boodschap? Een wens voor komend jaar? Of misschien wel een mooie manier om je partner ten huwelijk te vragen.

4 – Slechts één klik bij elkaar vandaan
Is jouw geliefde niet achter zijn computer weg te krijgen? Of werkt hij of zij veel thuis? Zorg er dan voor dat jij altijd in de buurt bent en ontwerp een persoonlijke muismat voor hem of haar. Laat een mooie foto van jou of jullie samen afdrukken op een hartvormige muismat. Zo weet je zeker dat je partner bij elke muisklik even aan je denkt.

Al onze persoonlijke fotocadeaus voor Valentijnsdag zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat Fotoservice. Maak nu zelf je unieke fotocadeau naar keuze!

close

Previous

5 tips om coronaproof Oud & Nieuw te vie...
close

Next

How to: cadeaus inpakken voor Moederdag