Exclusief bij Kruidvat: MKBM-collectie van Faya Lourens

Header - Faya Lourens MKBM Collectie

Ontdek de nieuwe collectie!

Nu exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar: de nieuwe collectie van Faya Lourens. Waarschijnlijk ken je haar van My Killer Body Motivation. In de MKBM-collectie vind je onder meer comfortabele sportkleding, sportattributen, sporttassen en sport haaraccessoires.

Benieuwd? Bekijk dan snel de complete collectie in onze webshop.

Dit zegt Faya over de collectie:

“Ik ben superblij en trots dat mijn MKBM sportkleding en sportattributen vanaf nu verkrijgbaar zijn bij Kruidvat. Mijn missie om heel veel mensen te inspireren, motiveren en activeren gaat de goede kant op. Ik heb met heel veel plezier en zorgvuldigheid deze collectie samengesteld. Je kunt nu geen enkele smoes meer bedenken om niet aan de slag te gaan.

Naast superleuke en betaalbare sportkleding heb ik mijn favoriete en meeste effectieve sportattributen geproduceerd. Mijn killerbillen elastieken zijn zelfs in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de kleding. Alles is dus lekker matchy!

Plan van aanpak

Om ervoor te zorgen dat jullie ook echt gaan sporten, heb ik een klein boekje gemaakt. In Fit met Faya staan tips over voeding en een uitgeschreven sportschema. Ideaal voor thuis of op vakantie. Ik heb voor de sportoefeningen rekening gehouden met de plekken waar wij vrouwen voornamelijk vet opslaan: billen, benen, buik en de kipfiletjes.

Motivatie is belangrijk

Het is belangrijk dat je een doel stelt voor jezelf. Maak dit doel concreet en controleer jezelf. Is je doel afvallen? Weeg je dan elke twee weken, ook als je teveel hebt gegeten. Is je doel sterker worden? Door je regelmatig op te drukken merk je dat je steeds sterker wordt en dat motiveert.

6. Sfeerbeeld - Faya Lourens MKBM Collectie

Focus je op je doel

Om je doel te behalen is het erg belangrijk dat je gedachten zijn gefocust op je doel en niet op wat je ervoor moet laten. Veel mensen maken het zichzelf extra moeilijk door juist te denken aan wat ze allemaal missen en hoe zwaar ze het hebben in plaats van hun gedachten op het resultaat te vestigen. Als je op de snelweg rijdt, focus je je toch op je doel en niet op de boom waar je niet tegen aan wilt rijden? Wat gebeurt er als je je wel op de boom focust? Je rijdt ertegenaan. Dit gebeurt ook als je focust op wat je allemaal niet mag eten. Vanaf nu denk je dus alleen nog maar aan de voordelen!”

In de volgende video legt Faya je meer uit over de collectie:

Bekijk uit de categorie Fashion ook:

Reageer