De beste fashiontips en -items

header- Modeflits True Spirit - De beste fashiontips en -items

Ontdek het trendy assortiment van True Spirit

Sta jij elke ochtend ook een uur voor je kledingkast om te bedenken wat je aantrekt? Vind je het moeilijk om de perfecte outfit voor jezelf te shoppen? Dan hebben wij hier een paar handige kledingtips voor je. Ook laten we je het trendy nieuwe assortiment van True Spirit zien.

De beste kledingtips voor jou

Bij het kiezen van de juiste kleding is het belangrijk om goed naar je figuur te kijken en kleding uit te zoeken die hierbij past. Zo voel jij je goed en kom je zelfverzekerd je dag door.
Hierbij zijn deze tips belangrijk:

  • Kijk goed naar je lichaamsvorm. Op welk deel ben je trots en welk deel wil je het liefst verbergen? Accentueer de delen van je lichaam waar je blij mee bent.
  • Kies de juiste maat. Sommige vrouwen vertellen met trots dat zij in een bepaalde maat passen. Maar als deze maat dan eigenlijk net te krap zit, is dit verre van flatterend. Ga daarom voor de goede maat en vergeet wat er in het labeltje staat.
  • Kies kleuren die goed bij je huidskleur passen.
  • Sta open voor het advies van anderen. Soms komt een goede vriendin of de verkoopster met een verrassende combinatie. Probeer dit gewoon uit, soms staat het leuker dan je denkt!

De nieuwe herfstcollectie van True Spirit

De nieuwe collectie van True Spirit past helemaal bij de trends van dit najaar. De leatherlook legging staat perfect onder de stoere jurk met dierenprint. Ook de warme vesten hebben een stoere dierenprint. Combineer het vest met het bijpassende groene of gele T-shirt en de zwarte of blauwe spijkerbroek met opvallend kettingdetail.

De True Spirit collectie is van goede kwaliteit, trendy, betaalbaar en voor iedereen draagbaar. Shop nu snel je nieuwe herfstlook!

Bekijk hier de nieuwste collectie van True Spirit:

Bekijk uit de categorie Fashion ook:

Reageer