3 looks uit de nieuwe Wendy collectie

header Wendy Fashion

Ga jij voor sporty, casual of night?

Portemonnees, jumpsuits, schoudertasjes, hamamdoeken, riemen, shirtjes, armbandjes, slippers: de nieuwe Wendy collectie bárst echt van de leuke, zomerse items. Luchtig voor op het strand en feestelijk voor bij festivals. De items zijn geïnspireerd op Wendy van Dijks favoriete eiland Ibiza. Om je te inspireren shopten we 3 hippe looks voor je bij elkaar.

Onze tip: Zet je haar vast met deze trendy Wendy Scrunchies. De scrunchie is de perfecte accessoire voor in je haar of om je pols.

Het ultieme zomergevoel

“Een zwoele zomerdag, het zonnetje schijnt tot in de late avonduren. Helemaal ontspannen van de lome uren op het strand, ga je ’s avonds lekker een hapje eten. Je frist je op, trekt een off-shoulder jumpsuit aan, doet je favoriete sieraden om en koestert al je must haves in je heuptasje. Dat is voor mij het ultieme zomerse gevoel”, aldus Wendy van Dijk.

En dat gevoel past perfect bij haar nieuwe collectie. Wendy: “De mooie hammamdoeken zijn lekker om op te liggen en passen makkelijk in je tas. De hoedjes voorkomen dat je neus rood kleurt en de sandaaltjes met kraaltjes geven je dat ultieme Ibiza-gevoel. Wie wil dat nou niet? Ik ben heel blij met deze collectie en neem zeker een paar items mee in mijn koffer. Ik hoop dat jij dat ook doet. Geniet van je vakantie en zonnige dagen!”

Sporty look

Hou je van sportieve, comfortabele kleding met een basic-uitstraling. Dan is deze sporty look echt iets voor jou!

Casual look

Ga jij voor een ‘relaxte’, maar toch supervrouwelijke uitstraling, shop dan deze casual look bij elkaar.

Night

Big night out? Deze night look is perfect voor de zwoele zomeravond waarbij je laat -en lang- gaat tafelen.

Benieuwd naar het hele assortiment van de nieuwe collectie van Wendy van Dijk? Ga dan snel naar de webshop voor alle accessoires en kleding !

Bekijk uit de categorie Fashion ook:

Reageer