Kruidvat Blog

Xelly beantwoordt de meest gestelde vragen over make-up!

6263268_Xelly_landingspagina_beautysalon_november_2019_kruidvat_900x285px[1]

Krijg een mini wenkbrauwmasterclass van een professionele make-upartist!

Xelly’s Beautysalon is geopend! Er zijn veel vragen als het gaat om make-up. Make-upartist Xelly Cabau van Kasbergen krijgt regelmatig vragen van haar volgers op social media en van haar fans over hoe je met make-up mooie looks creëert. Wij hebben de meestgestelde vragen verzameld en beantwoorden ze in Xelly’s Beautysalon.

Natuurlijke wenkbrauwen zijn weer helemaal terug, maar je wilt natuurlijk wel dat ze mooi verzorgd zijn! Hoe moet je wenkbrauwen shapen en tekenen? Xelly legt het uit! Daarnaast laat Xelly natuurlijk in Xelly’s Beautysalon by L’Oréal Paris zien hoe je de wenkbrauwen verwerkt in een volledige make-uplook.

Creëer een natuurlijke make-uplook met mooie wenkbrauwen in drie simpele stappen!

Voor deze look heb je vier producten nodig: Unbelievabrow wenkbrauwgel, SuperLiner Perfect Slim Eyeliner, Volume Million Lashes Mascara en Infaillible 24H lipstick.

Stap 1. Shape en kleur jouw wenkbrauwen
Voor een mooie uitstraling zijn je wenkbrauwen heel erg belangrijk. De Unbelievabrow van L’Oréal Paris hoef je maar één keer per 2 dagen aan te brengen voor een mooi resultaat, ideaal dus als je sommige dagen minder tijd hebt om je make-up te doen!

Hoe gebruik je de Unbelievabrow wenkbrauwgel met de tips van Xelly Cabau van Kasbergen?

  • Shape de wenkbrauwen met het borsteltje: Voordat je begint borstel je eerst de haartjes wat naar beneden met het kammetje.
  • Kleur de wenkbrauwen met de wenkbrauwgel: Begin bij je binnenste ooghoekje en houdt het begin van je wenkbrauw altijd wat lichter. Het hoogste punt van je wenkbrauw moet zitten tussen je iris & het buitenste ooghoekje. Hoe verder je naar buiten gaat, hoe meer je het kan opvullen en wat donkerder kan maken. Zo krijg je het meest natuurlijke resultaat.
  • Vul de wenkbrauw met het kwastje: Wil je nog precieser werken, dan is het kwastje ideaal om nog wat haartjes bij te tekenen. Trek ‘m naar het hoogste punt en dan weer beetje naar beneden. Vervolgens borstel je de haartjes weer omhoog om te zien of het voldoende is opgevuld.

Xelly’s wenkbrauwtip: “Mijn tip om je wenkbrauw mooi te shapen: Volg de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen. Heb je hele dunne wenkbrauwen? Volg dan de vorm van je ogen.” – Xelly Cabau van Kasbergen

6263268_Xelly_landingspagina_beautysalon_november_2019_kruidvat_450x450px[1]

Stap 2. Accentueer je ogen met eyeliner en L’Oréal mascara Maak je look af met de Perfect Slim Eyeliner en Volume Million Lashes Classic mascara. Zo accentueer je je ogen. Voor een subtiele look zet je de eyeliner langs de wimperrand. Zo lijkt je wimperrand voller zonder dat het heel opvallend is. Hoe meer je de eyeliner naar de zijkant trekt des te stoerder de look wordt. Trek je hem omhoog, wordt de look sexy! Choose your mood! Met de L’Oréal mascara zorg je ervoor dat je de wimpers intens zwart kleurt en ze separeert. Zo krijg je het effect van een open blik.
Xelly’s eyelinertip: “Mijn tip bij het zetten van een eyeliner: Trek nooit je ooglid omhoog bij het aanbrengen van eyeliner, want zodra je die loslaat is je liner verdwenen. Houd je spiegeltje laag en til je kin omhoog, zo kun je het veel beter zien.” – Xelly Cabau van Kasbergen

Xelly’s mascaratip: “Breng de Volume Million Lashes mascara aan met een zigzaggende beweging voor het beste resultaat.” – Xelly Cabau van Kasbergen

Stap 3. Verrijk je lipkleur
In twee simpele stappen zijn je lippen verzekerd van een intense kleur met een comfortabel gevoel gedurende de dag. De langhoudende lippenstift blijft namelijk tot 24 uur lang zitten een geeft niet af. De Infaillible 24H lipstick bevat intense kleurpigmenten. De kleurpigmenten van de L’Oréal lipstick zorgen ervoor dat je lippen tot 24 uur intens gekleurd zijn. Heb je veel roodheid in je huid? Vermijd dan oranje tonen en ga voor een wat koelere kleur. Er zijn 15 kleuren van de L’Oréal lipstick dus kies jouw kleur.

Xelly’s lipsticktip: “Werk altijd van buiten naar binnen om foutjes te voorkomen.” – Xelly Cabau van Kasbergen

Zo, nu weet je hoe je in drie simpele stappen met een paar producten gemakkelijk en snel een natuurlijke make-uplook maakt met mooie wenkbrauwen. Tijd om zelf aan de slag te gaan met de tip uit Xelly’s Beautysalon by L’Oréal Paris! Ontdek hier alle producten die Xelly gebruikt in haar beautysalon:

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Je haar contouren is dé haartrend van dit mom...
close

Next Article

Het Kruidvat Foundationfeest