BLOG Kruidvat

Steel de show met de Maybelline New York Superstay Vinyl Ink lipsticks!

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 25/11/2022

Steel de show met de Maybelline New York Superstay Vinyl Ink lipsticks!

Hou jij ook zo van glanzende lippen? Hiermee maak je een aantrekkelijk, sterk en gedurfd statement. Helaas hebben glanzende lipsticks vaak de neiging om te vervagen, te vlekken, te lekken of je lippen uit te drogen, maar dat is allemaal verleden tijd met de nieuwe Vinyl Ink lippenstiften van Maybelline New York. In deze blog lees je alles over deze nieuwe lijn met glanzende lipsticks.

16 uur lang glanzende lippen

Met de Vinyl Ink lipsticks heb je een lipstick te pakken die superlang blijft zitten. Je hebt tot wel 16 uur lang een prachtige kleur op je lippen zonder dat deze vervaagt, afgeeft of gaat doorlopen. Ook na het eten en drinken zit je lipstick nog perfect. De lipstick droogt je lippen niet uit, waardoor hij ook na een lange tijd dragen nog fijn aanvoelt op je lippen. En ja, deze lipstick is ook heel erg kiss-proof!

Flocked Tip applicator

Shake, Swipe, Go! De applicator van de Vinyl Ink lippenstift zorgt ervoor dat je met een simpele swipe een prachtige kleur op je lippen aanbrengt. Dikke lagen lipstick zijn verleden tijd. De flocked tip applicator zorgt voor een intense, gelijkmatige vinyl kleur en dat zonder al dat geknoei.

Vind jouw perfecte kleur

De lipsticks komen in 10 prachtige kleuren, waardoor er altijd een kleur tussenzit die perfect voor je is. Ga voor die knallende statement liplook en laat je lippen spreken. De lipsticks zijn verpakt in een strak cutting-edge ontwerp.

Go vinyl!

Ben je klaar voor een glanzende liplook die de hele dag prachtig blijft? Ga dan nu naar een van onze winkels of shop de Maybelline New York Superstay Vinyl Ink lipsticks in onze webshop.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Volle lippen: zo maak je je lippen voller!
close

Next

Neusharen verwijderen? Dit zijn de beste meth...