BLOG Kruidvat

De 3 opvallendste oogschaduwtrends van 2020

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 26/08/2020
Header_De 3 opvallendste oogschaduwtrends van 2020

Laat je ogen stralen!

We love eyeshadow! Ben jij ook altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van oogschaduw? Creëer jij graag een opvallende ooglook? Lees dan snel verder. Dit zijn namelijk de drie opvallendste oogschaduwtrends van dit jaar.

Trend 1: Neonkleuren

Met neon oogschaduw val je zeker op. En voor deze trend geldt: hoe feller, hoe beter. Gewaagde kleuren zijn dit jaar helemaal in. Niet alleen neonkleuren mogen weer, maar ook spelen met kleur is helemaal hot. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee kleuren oogschaduw of alleen een opvallende kleur in je binnenste ooghoek? Het mag!

Tip: op zoek naar een betaalbaar oogschaduwpalet met opvallende kleuren? Ga dan voor het Revolution Reloaded Marvellous Mattes Oogschaduwpalet of Revolution X Tammi Tropical Carnival Eyeshadow Palette. Beide zijn zeer kleurrijk en wat ons betreft dé must-haves van 2020.

Sfeerbeeld- De 3 opvallende oogschaduw trends

Trend 2: Rood of toch blauw?

We blijven even bij de kleuren, want niet alleen neonkleuren zijn helemaal hot, er zijn ook twee kleuren die we dit jaar veel terug zien komen: de heldere blauwe kleur en de rode smokey eye. Ja, je leest het goed. Dit is de klassieke smokey eye, maar dan met een rode oogschaduw. Zeker gewaagd, maar ook helemaal van nu!

Trend 3: More glitters please!

Krijg jij ook nooit genoeg van glitters? Wij ook niet. Daarom zijn we erg blij dat glitters nog steeds mogen en dat we ook vaak steentjes tegenkomen. Verwerk een glitteroogschaduw in je look of plak studs rond je ogen. Hiermee weet je zeker dat je straalt!

Wil je nog meer opvallen? Combineer de glitters dan met de opvallende kleuren uit de andere twee trends. Wij zijn fan!

Ben jij benieuwd naar ons hele Mooi en Verzorgd assortiment? Ga dan snel naar onze webshop!

close

Previous

3 onmisbare producten voor een glowy skin
close

Next

Kruidvat make-up: natural look