BLOG Kruidvat

Nieuw! Rimmel Thrill Seeker mascara voor zachte en sterke wimpers

Read time: 1 minute
Posted on: 22/09/2022

Nieuw! Rimmel Thrill Seeker mascara voor zachte en sterke wimpers

Open je ogen voor adembenemende resultaten die alle verwachtingen overtreffen en breng je wimpers van chill to thrill met sensationeel volume en impact. Hier lees je alles over de nieuwe Wonder’Volume Thrill Seeker mascara van Rimmel London. Vanaf nu als eerste verkrijgbaar bij Kruidvat! #chilltothrill

Romige formule voor zachte, gladde en sterke wimpers

Ontdek de crèmige, romige mascaraformule die rijk is aan het wimperliefhebbende panthenol waardoor je wimpers zachter aanvoelen en er gladder én sterker uitzien. Het is meteen raak: je geniet van krachtig volume en verrassende lengte zonder het gewicht.

De Rimmel London Wonder’Volume Thrill Seeker mascara biedt intense kleur en volume én geeft bij elk laagje een nog spannendere look. Met zulke sensationele wimpers kun je elke situatie aan!

Makkelijk aan te brengen

De Rimmel Wonder’Volume Thrill Seeker mascara heeft een hyperzacht vezelborsteltje dat elke wimper vastpakt voor een opwindend volume-effect van wortel tot punt. Het superzachte borsteltje voelt zacht aan op je wimpers en glijdt soepel door de haartjes. Hierdoor is de mascara makkelijk en snel aan te brengen.

En wees niet bang. Deze langhoudende mascara geeft geen klontjes, blijft de hele dag zitten en geeft niet af. Geen panda-ogen dus! Toch is de mascara voor het slapengaan gemakkelijk te verwijderen, zonder dat je je wimpers beschadigt.

Nieuwsgierig geworden? In deze video zie je hoe je de Thrill Seeker mascara aanbrengt en je de sensationele wimperlook krijgt die je zoekt.

Mis ‘m niet!

Wil je spectaculair volume voor je wimpers zonder het gewicht? Kom dan snel naar een van onze winkels of bestel de Rimmel London Wonder’Volume Thrill Seeker mascara in onze webshop. Live The London Look.

left arrow left arrow
Showing > of results

Dit artikel is voor het laatste bijgewerkt op 15 september 2022

close

Previous

Een dekkende en huidverzorgende foundation? H...
close

Next

Nieuw! Maak kennis met Zenner loves Fashion