BLOG Kruidvat

Nieuw: Nivea Naturally Clean Gezichtsreinigingsbars

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 02/03/2022

Op naar een plasticvrije badkamer met de gezichtsreinigingsbars van Nivea Naturally Clean

Ken je ze nog? Die blokken zeep in de badkamer van je oma? Ze waren misschien niet zo superzacht voor je huid, maar qua plastic en gewicht waren ze zo gek nog niet. Want tegenwoordig zeulen we allemaal grote plastic flessen met vloeibare zeep mee. Nivea heeft nog eens goed gekeken naar die zeepblokken van je oma. En ze hebben het beste van twee generaties gecombineerd.

De blokken van toen met de kwaliteit van nu

Nivea heeft gloednieuwe gezichtsreinigingsbars ontwikkeld. Compacte bars, maar dan wel met de kwaliteit die je vandaag de dag mag verwachten. Die innovatie scheelt gewicht en plastic. En omdat het Nivea is, kun je vertrouwen op de zachte zorg die je gewend bent.

Maak kennis met Nivea Naturally Clean

Het resultaat is een gloednieuwe lijn gezichtsreinigingsproducten. Met de klinkende naam Naturally Clean. In de lijn zitten onder andere scrubs en een make-up remover. In tegenstelling tot die blokken van je oma bevatten de bars geen zeep, maar zijn ze gemaakt van syndet: een synthetisch reinigingsmiddel. Dat schuimt veel sneller en makkelijker dan zeep. Syndet is bovendien pH-huidneutraal. De pH-waarde van zeep is hoger dan die van je huid. En daardoor kan je huid droog en trekkerig aanvoelen. Door gezichtsreinigingsbars te maken van syndet wordt je huid mild gereinigd en voelt het zacht aan.

Een schone toekomst

Alle producten binnen die nieuwe lijn zijn eco-gecertificeerd. Daarmee is Naturally Clean het allereerste assortiment van Nivea dat natuurlijk gecertificeerd is.

De producten van Naturally Clean zijn veganistisch, 100% plasticvrij en bar voor bar gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Zo zet Nivea een belangrijk stap om je badkamer plasticvrij te krijgen. En de prijs doet ook weer een beetje aan je oma denken. Bij ‘eco’ verwacht je misschien een pittig prijskaartje, maar dat is bij de Naturally Clean lijn zeker niet het geval.

Het assortiment van Nivea Naturally Clean

Er liggen om te beginnen twee heerlijke scrubs voor je klaar. Een porie verfijnende scrub met kaolienklei en groene thee extract en een zuiverende scrub met actieve houtskool. De houtskool exfolieert, zorgt voor een extra grondige reiniging en voor een gematteerde huid.

Verder zijn er ook twee bars om je huid te reinigen en te verfrissen. De bar met amandelolie en bosbessen is een heerlijke verfrissing. Het zorgt voor een diepe reiniging en laat een gehydrateerd huidgevoel achter. De andere bar is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze bar bevat druivenpitolie. Daardoor wordt je huid niet alleen verzacht, maar wordt het ook op een zachte en grondige manier gereinigd.

De laatste telg van de jonge Naturally Clean familie is een make-up remover met zwarte thee extract. Geschikt voor je hele gezicht dus ook voor je lippen en rond je ogen. De bar verwijdert op een effectieve manier make-up maar is zacht voor je wimpers en laat geen olieresten achter.

Probeer de Naturally Clean

Kom snel naar de winkel of bestel de gezichtsreinigingsbars in onze webshop. De bars gebruiken is heel erg simpel: maak je handen nat, breng het schuim van de bar aan op je gezicht, spoel af en geniet van een mild gereinigde huid. Voor de zekerheid heeft Nivea hier ook nog een filmpje voor gemaakt. Zodat je precies kunt zien hoe je de Naturally Clean bars gebruikt.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Nieuw: Nivea CELLular Luminous630 Anti-Spot
close

Next

Altijd het perfecte kapsel met deze Zenner mu...