Kruidvat Blog

Nieuw! Garnier Bio Rosy Glow dagcrème met biologische rozenbottelolie

Wat doet biologische rozenbottelolie voor je huid?

Een natuurlijke glow? Wie wil dat nu niet? Wij hebben daarom iets voor jou! De nieuwe Garnier Bio Rosy Glow 3-in-1 dagcrème voedt en verstevigt je huid én geeft je een stralende glow. Geïnteresseerd? Lees dan snel door. Hier vertellen we je alles over deze dagcrème.

Dagcrème met biologische rozenbottelolie + vitamine C

De biologisch gecertificeerde dagcrème van Garnier BIO bevat biologische rozenbottelolie en vitamine C. De vitamine C is geheel plantaardig en verkregen middels plantbiotransformatie. Dit zorgt ervoor dat de dagcrème een glanzende en verlichtende werking heeft voor jouw huid. Met een egale en een gezond uitziende huidteint als resultaat.

Rozenbottel is de vrucht van een rozensoort en zit vol vitamine C. De rozenbottel die gebruikt is voor deze gezichtscrème is op duurzame manier verkregen. De zaden zijn koudgeperst (cold pressed) om de biologisch gecertificeerde olie te verkrijgen. Rozenbottelolie bevat veel geconcentreerd retinol. Dit noem je retinoïnezuur. Mede dankzij dit stofje is rozenbottelolie goed voor je huid. De olie:

  • Voorkomt dat je huid uitdroogt
  • Behoudt en verbetert de natuurlijke elasticiteit
  • Maakt je huidstructuur gladder
  • Stimuleert de celvernieuwing

De natuurlijke olie wordt snel door je huid opgenomen, waardoor ze niet vet aanvoelt.

Biologisch én vegan
De Rosy Glow 3-in-1 dagcrème van Garnier Bio is vegan en geproduceerd met respect voor de biodiversiteit. De dagcrème is Ecocert Greenlife gecertificeerd volgens de COSMOS standaard. De verpakking is recyclebaar. Het karton is afkomstig uit bossen die onderhouden worden met respect voor mensen en natuur (FSC gecertificeerd). De dagcrème is dus goed voor je huid én goed voor het milieu!

Nu verkrijgbaar bij Kruidvat
Wil jij jouw huid laten stralen? Shop dan nu de nieuwe Garnier Bio Rosy Glow 3-in-1 dagcrème in onze winkel of webshop.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Hairdo on a budget: zo krijg je budgetproof v...
close

Next Article

Ontdek de drie nieuwste innovaties van L’Oréa...