Kruidvat Blog

Winterlook: de make-uptrends van deze winter

De laatste bladeren zijn van de bomen gevallen en in de huizen branden de kacheltjes. Het is weer wintertijd en dat betekent dat het tijd is voor een winterlook!

Wintertrends make-up

Dit seizoen borduurt voort op de trends van de herfstlook: accentueer je natuurlijke schoonheid! Ook in de winter benadruk je je ogen met opvallende kleuren. We zetten alle make-uptrends voor je op een rij:

  • Dirty smokey eyes: met smokey eyes ben je vast al bekend, maar heb je al eens gehoord van dirty smokey eyes? De dirty smokey eye, geeft een messy twist aan de winterlook. Het lijkt een klein beetje alsof de make-up begint uit te lopen. Omrand je ogen boven en onder met een smeuïg oogpotlood, vervaag het zwart en geef je ogen een langgerekte vorm mee.
  • Twee kleuren oogschaduw: we hadden het er al eerder over, kleurrijke oogschaduw is helemaal de trend van dit najaar. Maar in de winter doen we daar nog een schep bovenop. In plaats van één felle kleur, kies je er twee. Werk de kleuren uit van licht naar donker.
  • Glitters en stenen: dit wordt de finishing touch van jouw winterlook; plaksteentjes. De modehuizen baalden er ook van dat de festivals deze zomer niet zijn doorgegaan, maar dat houdt deze make-up trend niet tegen! Benadruk je schoonheid door glitters en stenen op je gezicht te plakken.

De winterkleuren

Deze winter hoef je niet lang voor de spiegel te staan, want de boyish babe is de nieuwe winterlook! Geen lagen make-up, maar less is more. Dit wordt gedaan met nude kleuren en een highlighter. Combineer de boyish babe met een rode of paarse lippenstift

De wintertrend van lippenstift is het kiezen van een donkere kleur. Naast rode lippenstift hebben we ook veel donkere kleuren gespot. Zo is donkerpaars een veel voorkomende kleur deze winter, net zoals donkerbruin en zwart.

Tot slot hebben wij nog een kleurrijke mededeling, namelijk: metallic! Metallic kleuren zijn eyecatching en zien er bovendien vrouwelijk uit. Metallic kleuren komen overal in terug, zoals in de modetrends, accessoires en oogschaduw.

Experimenteer met onze tips voor jouw winterlook, en je straalt de hele winter!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Snel de deur uit in de ochtend? Met deze 4 ti...
close

Next

Huidverzorging: wat is jouw huidtype?