Kruidvat Blog

Make-uptutorial: Pink Party Eye look voor de feestdagen

It’s gonna be a pink Christmas!

Het wordt dit jaar geen witte, maar een roze Kerst! Geef je ogen een prachtige pop of color met deze Pink Party Eye look. In deze video legt An Knook (@anknook) je uit hoe je deze ooglook creëert.

Wat heb je nodig?

Stap voor stap

  1. Style je wenkbrauwen met de Essence Brow Powder Set. Kleur je wenkbrauwhaartjes daarna met de Maybelline Brow Fast Sculp Wenkbrauwmascara voor vollere wenkbrauwen.
  2. Voor deze look gebruik je als eerste de roze kleur uit het Revolution Forever Flawless Flamboyance Flamingo Eyeshadow Palet. Breng deze kleur met een oogschaduwkwastje aan in je arcadeboog. Neem daarna de iets donkerdere kleur roze uit het oogschaduwpalet en blend deze in je arcadeboog.
  3. Breng de donkerrode kleur uit het palet in je buitenste ooghoek en deels op je bewegend ooglid aan.
  4. Breng daarna de goudkleurige glitters met je vingertoppen op je bewegend ooglid aan. Houd eventueel een dubbelgevouwen wattenschijfje onder je ogen om losse glitters op te vangen.
  5. Teken met de Kruidvat Infallible Flicks Glossy Eyeliner Pen een lijntje langs je bovenste wimperrand en eindig met een wing in je buitenste ooghoek.
  6. Breng de Revolution Conceal and Define Concealer met je vingertoppen onder de wing aan en blend de concealer goed met je huid.
  7. Trek met het Essence 08 Teddy Kajal Pencil een lijntje langs je waterlijn. Neem dezelfde kleur oogschaduw als in stap 3 en breng deze met een dun oogschaduwkwastje onder het lijntje aan. Neem daarna de donkerroze kleur en breng deze ook onder je ogen aan. Finish je oogschaduwlook door de lichtroze kleur in je binnenste ooghoek aan te brengen.
  8. Maak je ooglook af door de Max Factor Masterpiece Max 001 Black Mascara met een zigzagbeweging op je bovenste en onderste wimpers aan te brengen. Breng meerdere lagen aan voor een intensere look.
left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

De beste tools voor jou!
close

Next

Make-uptutorial: Pink Blush look met Flower B...