Kruidvat Blog

Make-uptutorial: Pink Blush look met Flower Beauty make-up

De perfecte make-uplook voor de feestdagen!

Ben je nog op zoek naar een prachtige make-uplook voor de feestdagen of een andere speciale gelegenheid? Bekijk dan nu deze video. Hierin legt make-upartist Serena de Jong (@Muahserena) je uit hoe je een prachtige Pink Blush make-uplook creëert.

Wat heb je nodig?

Stap voor stap

  1. Begin met het aanbrengen van je dagverzorging.
  2. Breng met een grote foundationkwast de Flower Beauty Light Illusion Foundation aan op je gezicht. Blend de foundation goed met je huid.
  3. Breng de Flower Beauty Light Illusion Full Coverage Concealer onder je ogen en op je T-zone aan. Blend de concealer met je vingertoppen in je huid.
  4. Het Flower Beauty The Skinny Wenkbrauwpotlood heeft twee uiteinden. Om te beginnen borstel je je wenkbrauwen in model met het borsteltje. Daarna vul je ze op met de andere kant. Borstel ze daarna nogmaals voor een natuurlijke wenkbrauwlook.
  5. Breng met de Flower Beauty 20 Mauvelous Scribble Stick kleur aan op je bewegend ooglid. Gebruik een oogschaduwkwastje om de kleur in je arcadeboog te blenden en wat te vervagen. Daarna breng je met de scribble stick ook nog wat kleur onder je ogen, net onder je waterlijn, aan. Vervaag ook deze kleur met het kwastje.
  6. Neem de lichtste kleur uit het blush- en highlighterpalet en breng dit met een kwastje op je bewegend ooglid aan voor een subtiele glans. Vergeet ook niet om wat in je binnenste ooghoeken aan te brengen.
  7. Breng de Flower Beauty Warrior Princess WP1 Royal Black Mascara met een zigzagbeweging aan op zowel je bovenste als onderste wimpers.
  8. Breng met een blushkwast wat Flower Beauty Flower Pots P3 Wild Rose Powder Blush aan op de appeltjes van je wangen. Highlight daarna de mooiste delen van je gezicht met het highlighterpalet.
  9. Geef je lippen kleur met de Flower Beauty Perfect Pout Moisture Blossom Lipstick.
  10. Als finishing touch spray je de Flower Beauty Seal The Deal SP3 Fixing Spray over je hele gezicht. Hiermee zorg je ervoor dat je make-uplook de hele dag mooi blijft.
.
.
Geen prijs aanwezig

.
.
Geen prijs aanwezig

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Make-uptutorial: Pink Party Eye look voor de ...
close

Next Article

Bij Kruidvat vind je jouw complete feestdagen...