Kruidvat Blog

Flawless contouring

Rimmel contouring

Wie wilt er nou geen prachtig uitziende huid? Met de Rimmel London Insta Contour & Correct Palette en de Rimmel London Insta Contour & Conceal Correct creëer je een perfect gecontourde look! Wil je snel een flawless look creëren, dan zijn de CC-Sticks van Max Factor dé oplossing! Lees hieronder hoe je deze producten het best kan gebruiken. Alle producten zijn speciaal geselecteerd, en alleen bij Kruidvat verkrijgbaar!

Contouring Max Factor

Met de Rimmel London Insta Conceal & Correct Palette heb je 3 verschillende kleuren concealers waarmee je al je oneffenheden kunt verbergen! Elke kleur lost een ander probleem op. De crème kleur verbergt donkere kringen onder je ogen, de groene kleur verbergt rode vlekjes in het gezicht, en de paarse kleur verhult dofheid en zorgt voor een gezonde uitstraling! Als je met de Insta Conceal & Correct Palette alle oneffenheden hebt gemaskeerd kun je gaan contouren met de Rimmel London Insta Conceal & Contour. Met de contour kleur kun je diepte creëren in je gezicht, denk hierbij aan plekken zoals onder je jukbeenderen, je voorhoofd langs de haarlijn, en aan de zijkant van je neus.

Contouring

Voor een flawless skin zijn de CC-sticks van Max Factor dé trend binnen make-up om je huid optimaal te egaliseren. De CC-sticks corrigeren rode vlekken, oneffenheden, puistjes, en imperfecties. Ook zijn de CC-sticks door de stickvorm perfect om snel resultaat te krijgen! De kleuren van de CC-sticks verhelpen elk een ander probleem. Kies de kleur die jouw oneffenheden het beste verhult, en geniet van een ultra flawless skin!

Contouring Max Factor
  • De paarse CC-stick ‘’Corrects Dullness’’ gaat dofheid tegen, en zorgt voor een gezond uitziende huid.
  • De roze CC-stick ‘’Corrects Dark Spots’’ verbergt donkere vlekjes op een lichte huid, voor een egale teint.
  • De perzik kleurige CC-Stick “Corrects Dark Spots” verbergt donkere vlekjes op een donkere huid, voor een egale teint.
  • De gele CC-Stick “Corrects Under Eye Circles” corrigeert donkere kringen, voor een uitgeruste blik.
  • Met de champagne kleurige CC-Stick “Highlighter” accentueer je de hoger gelegen gedeelten van je gezicht – zoals je jukbeenderen en je wenkbrauwbot – voor een open blik en een subtiele gezonde glow.
close

Previous Article

Kruidvat: Pink Power van Zenner
close

Next Article

Wat is vegan cosmetica?