BLOG Kruidvat

Klaar voor de feestdagen? Ontdek Zenner Loves Party!

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 12/12/2022

Klaar voor de feestdagen? Ontdek Zenner Loves Party!

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur! Het is bijna Kerst en Oud & Nieuw. Ligt jouw partyoutfit al helemaal klaar voor de feestdagen? Dan is het nu tijd om na te denken over een kapsel dat je look compleet maakt. De fashionable haaraccessoires uit de nieuwe limited edition collectie van Zenner zijn daar ideaal voor. Maak hier kennis met Zenner Loves Party.

De perfecte haaraccessoires voor de feestdagen

Zenner Loves Party is een nieuwe limited edition collectie met haaraccessoires. En zoals de naam al zegt, ben je hiermee helemaal klaar voor een geweldig feestje!

De collectie bestaat uit veel verschillende accessoires in zwarte, gouden en witte tinten. Helemaal volgens de trendy kleuren van deze tijd! De fashionable haaraccessoires met schitterende parels en mooie stofjes zijn perfect voor de feestdagen.

Nu verkrijgbaar bij Kruidvat!

De nieuwe Zenner Loves Party collectie is vanaf nu verkrijgbaar in onze winkels en webshop. Kies uit talloze items die je voor elke party, zowel tijdens de feestdagen als daarna, kunt dragen. De kleuren passen goed bij elkaar, waardoor de accessoires goed met elkaar te combineren zijn. Creëer de mooiste looks en ga stralend het nieuwe jaar in!

Wees er wel snel bij. Zenner Loves Party is namelijk een limited edition en dus maar tijdelijk verkrijgbaar. En voor je het weet is het Kerst, dus haal alles voor de perfecte hairdo nu in huis.

close

Previous

Neusharen verwijderen? Dit zijn de beste meth...
close

Next

Je haar föhnen? Zo doe je dat